Nτοκιμαντέρ αναλύει τον χωρισμό Λόπεζ - Άφλεκ: Είναι εθισμένη στον έρωτα - Χρειαζόταν συνεχώς έναν άντρα στη ζωή της
Φωτογραφία: Youtube

Nτοκιμαντέρ αναλύει τον χωρισμό Λόπεζ - Άφλεκ: Είναι εθισμένη στον έρωτα - Χρειαζόταν συνεχώς έναν άντρα στη ζωή της

Δεδομένο θεωρείται για πολλούς το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ενώ το TMZ δημιούργησε μάλιστα και ντοκιμαντέρ για τον φημολογούμενο χωρισμό τους.

Το ντοκιμαντέρ στο Hulu «JLo & Ben: Missed Warning Signs» περιλαμβάνει τη γνώμη ψυχαναλυτών αλλά και ανθρώπων του Χόλιγουντ και «χρεώνει» στη Λόπεζ την αιτία της διάλυσης του γάμου τους.

Τζον Πίτερς για Λόπεζ: «Χρειαζόταν συνεχώς έναν άντρα στη ζωή της»

Ο Τζον Πίτερς, ο μεγαλοπαραγωγός ταινιών όπως το «Flashdance» και το «Prince of Tides», μίλησε στο κλιπ, μιας και, όπως αναφέρεται στο TMZ, «έχει ιστορικό τόσο στο να βγαίνει με διάσημους ανθρώπους όσο και στον εθισμόστον έρωτα».

Ο Πίτερς είναι σίγουρος ότι η JLo «είναι εθισμένη στον έρωτα» με το επιχείρημα ότι «χρειαζόταν συνεχώς έναν άντρα στη ζωή της».

Ο δρ Ντρου επιβεβαίωσε το παραπάνω περί «εθισμού στον έρωτα και επισημαίνει πως πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός», γιατί «δείχνει ότι ερωτεύεται γρήγορα και έντονα σε κάθε σχέση της». Όσοι συμμετείχαν στο ντοκιμαντέρ υπογράμμισαν ότι η Λόπεζ δεν πήρε ποτέ τον χρόνο της μετά τους χωρισμούς της. «Όταν τελειώνει μια σχέση, και οι δύο άνθρωποι πρέπει να έχουν χρόνο για να μείνουν μόνοι τους, προκειμένου να καταλάβουν τι πήγε στραβά και αυτό είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει και να αντέξει η επόμενη σχέση» αναφέρεται στο TMZ.

Η Λόπεζ, όμως, δεν πήρε χρόνο μόνη της, μετά τις σχέσεις της. Στο πρότζεκτ γίνεται μια αναδρομή στους πρώην της, από τον Οχάνι Νόα, τον Κρις Τζαντ και τον Μαρκ Άντονι στον Άλεξ Ροντρίγκεζ και τον Μπεν Άφλεκ. «Δεν έμεινε μόνη της ποτέ στο ενδιάμεσο», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει, η Λόπεζ ανέβασε ένα story στο Instagram της την Κυριακή 16 Ιουνίου για να ευχηθεί στον σύζυγό της για τη Γιορτή του Πατέρα. «Ο ήρωάς μας. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα», έγραψε η Λόπεζ, μαζί με μια φωτογραφία του Άφλεκ από τα παλιά με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ