Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - CNN: Υπήρχαν ενδεχομένως συνεργοί

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - CNN: Υπήρχαν ενδεχομένως συνεργοί

Ανατροπή στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του πρώην Αμερικανού προέδρου και νυν υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσής του, το Σάββατο, στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια.

Σύμφωνα με το CNN, εγκληματολογική ανάλυση έδειξε πυροβολισμούς από έως και τρία όπλα στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ. Το FBI ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ο δράστης έδρασε μόνος του.

Οι τρεις πρώτες βολές ήταν σύμφωνες με το υποτιθέμενο όπλο Α, οι επόμενες πέντε ήταν συνεπείς με το υποτιθέμενο όπλο Β και η τελική «ακουστική ώθηση» εκδόθηκε από ένα πιθανό όπλο Γ, σύμφωνα με ηχητική ανάλυση από τον Κάταλιν Γκρίγορας, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Μέσων Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Ντένβερ και Κόουλ Γουάιτκοτον, συνεργάτη στο ίδιο ίδρυμα.

Η ηχητική ανάλυση επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ένοπλος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 360 με 393 πόδια από το πόντιουμ, σύμφωνα με τον ειδικό ιατροδικαστή Ρόμπερτ Μάχερα. Αυτό το συμπέρασμα ευθυγραμμίζεται με την ανάλυση του CNN, ότι ο ένοπλος βρισκόταν σε μια ταράτσα σε απόσταση 393 έως 492 πόδια από το πόντιουμ, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Δεν διευκρινίζεται, πάντως, εάν η ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε στην κατοχή του τρία όπλα, ότι υπήρχαν ενδεχομένως συνεργοί ή εάν οι πυροβολισμοί τελικά προέρχονταν από τους ελεύθερους σκοπευτές της Μυστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: cnn.com

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ