Το viral κορίτσι του «Hawk Tuah» αποκάλυψε τα περίεργα πράγματα που της ζητούν οι φαν της: «Είναι αηδιαστικό!»

Το viral κορίτσι του «Hawk Tuah» αποκάλυψε τα περίεργα πράγματα που της ζητούν οι φαν της: «Είναι αηδιαστικό!»

Η Hailey Welch, που έγινε viral ως το κορίτσι «Hawk Tuah», αποκάλυψε τα μειονεκτήματα της ξαφνικής φήμης, αφού το βίντεο όπου δίνει συμβουλές για σεξ στους δρόμους του Νάσβιλ έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η 23χρονη ξανθιά κοπέλα είπε στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O» του KIIS FM, ότι δεν αισθάνεται άνετα να κυκλοφορήσει έξω μόνη της. «Είναι πραγματικά περίεργο, δεν μπορώ να βγω έξω μόνη μου πια», παραδέχτηκε η ίδια.

«Έχω γίνει παρανοϊκή ότι θα με απαγάγουν ή κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ παρανοϊκή με αυτό. Και είμαι μικροσκοπική, οπότε δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με μεγαλόσωμους ανθρώπους ή τίποτα τέτοιο».

Η Hailey παραδέχτηκε ότι προσέλαβε φύλακες για να την προστατεύουν όταν φεύγει από το σπίτι της.

Θυμήθηκε μάλιστα ένα περιστατικό όπου ψώνιζε πρόσφατα σε ένα κατάστημα όταν ένας άνδρας την αναγνώρισε.

«Ήταν ένας άντρας που με πλησίασε στο Walmart πριν από μερικές εβδομάδες και μου είπε: "Σε ξέρω". Και είπα, "Όχι, δεν με ξέρεις", και απάντησε, "Ναι, σε ξέρω"».

«Πήρα την τσάντα μου και πήγα να φύγω και μου είπε, "Σε ξέρω, κυρία Hawk"».

Η Hailey αρχικά απομονώθηκε στην επαρχία του Τενεσί όπου ζει με την οικογένειά της. Οι φίλοι και η οικογένειά της έχτισαν έναν προστατευτικό τοίχο γύρω της για να την προστατεύσουν από τη δημοσιότητα.

Οι αποκρουστικές προτάσεις στο viral κορίτσι

Από τότε που βρέθηκε στο προσκήνιο, εξήγησε ότι έλαβε «αποκρουστικές προσφορές» από θαυμαστές που προσπάθησαν να την προσεγγίσουν μέσω του άνδρα με τον οποίο συνεργάστηκε για να προσφέρει ειδικά εμπορεύματα «Hawk Tuah».

«Λοιπόν, στον τύπο που μου φτιάχνει τα καπέλα, του προσφέρθηκαν 600 δολάρια πριν από τρεις μέρες για να φτύσω σε ένα βάζο και να το πουλήσω. Αυτό είναι αποκρουστικό! Είναι απλώς αηδιαστικό, έτσι δεν είναι;».

Εξέφρασε την απογοήτευσή της που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «έγραφαν λάθος το όνομά μου» και έκαναν λογαριασμούς με τις φωτογραφίες της. Επιμένει ότι διέγραψε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πριν από έξι μήνες - πολύ πριν γίνει γνωστή στο Διαδίκτυο.

«Είναι κάπως ανατριχιαστικό να βλέπεις το πρόσωπό σου σε έναν άλλο λογαριασμό που δεν σου ανήκει», πρόσθεσε η Hailey.

Σε άλλη της συνέντευξη, δήλωσε ότι της στέλνουν μηνύματα και τις ζητούν φωτογραφίες των ποδιών της. Η ίδια, ωστόσο, είπε ότι δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει φωτογραφίες με τα πόδια της.

Πώς έγινε γνωστό το viral κορίτσι του «Hawk Tuah»

Χαιρετίστηκε ως η «βασίλισσα του Διαδικτύου» αφού ρωτήθηκε για συμβουλές για το πώς να ευχαριστήσει έναν άντρα στο κρεβάτι. Με ενθουσιασμό είπε: «Πρέπει να τους δώσετε αυτό το hawk tuah».

Ακολούθησαν εκατοντάδες memes ενώ η ίδια είπε ότι είχε βγει να πιει εκείνο το βράδυ, αλλά ότι το χυδαίο σχόλιό της προοριζόταν για αστείο και ότι «δεν εννοούσε τίποτα με αυτό».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ