Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σινεμά φορώντας το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι που υπάρχει -Νέα εμφάνιση [εικόνες]

Η Μπιάνκα Σενσόρι πήγε σινεμά φορώντας το πιο αποκαλυπτικό μπικίνι που υπάρχει -Νέα εμφάνιση [εικόνες]

Στα όριά του έφτασε το μπικίνι της Μπιάνκα Σενσόρι, αφήνοντας για άλλη μία φορά, ελάχιστα στη φαντασία, σε απογευματινή έξοδο με τον σύζυγό της Κάνιε Γουέστ.

Το ζευγάρι εθεάθη στο Λος Άντζελες κατά την απογευματινή του έξοδο στον κινηματογράφο προκειμένου να δουν το «A Quiet Place: Day One». Μάλιστα, τράβηξαν την προσοχή πριν καν πατήσουν τα πόδια τους στο πεζοδρόμιο, καθώς έφτασαν με ένα Tesla Cybertruck αξίας 100.000 δολαρίων, το ίδιο όχημα που προτιμά η πρώην σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν.

Πιο μικρό μπικίνι δεν υπάρχει - Η Μπιάνκα Σενσόρι το «τερμάτισε»

Αλλά και η 29χρονη Σενσόρι, άφησε ελάχιστα στη φαντασία ξανά, φορώντας ένα μικροσκοπικό, ασημένιο μπικίνι τοπ που μόλις και μετά βίας κάλυπτε τις θηλές της και το οποίο συνδύασε με ένα στενό, μπεζ σορτσάκι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διάφανες γόβες και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ επέλεξε ένα πιο συμβατικό και casual λουκ με μαύρη βερμούδα και ένα γκρι φούτερ με κουκούλα.

Τριγμοί στο γάμο με τον Κάνιε Γουέστ; Οι αποκαλύψεις μοντέλου

Αυτή δεν είναι φυσικά, η πρώτη αποκαλυπτική εμφάνιση που κάνει η Σενσόρι τον τελευταίο καιρό. Μόλις τον περασμένο μήνα, τράβηξε τα βλέμματα στην Ιταλία φορώντας ένα τολμηρό διάφανο κορμάκι.

Το ζευγάρι πάντως, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο και για έναν άλλο λόγο πέρα από τις τολμηρές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σενσόρι. Συγκεκριμένα, το 22χρονο μοντέλο Μικαέλα Λαφουέντε ισχυρίστηκε πως ο ράπερ και ιδρυτής των Yeezy της ζήτησε να βρεθούν παρά το γεγονός πως είναι παντρεμένος. «Το μήνυμα ήταν αρκετά περίεργο, καθώς δεν είχα μιλήσει μαζί του ποτέ ούτε τον είχα δει από κοντά στο παρελθόν» φέρεται να έγραψε σε μια ανάρτηση η Λαφουέντε που έχει πλέον διαγραφεί στα social media. «Δεν νομίζω ότι είναι αποδεκτό να στέλνεις μηνύματα σε άλλες γυναίκες όταν είσαι παντρεμένος» πρόσθεσε.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ