Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κύλησε το σταθμευμένο αυτοκίνητό του και παρέσυρε και σκότωσε τη μητέρα του

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κύλησε το σταθμευμένο αυτοκίνητό του και παρέσυρε και σκότωσε τη μητέρα του

Ενα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε χωριό του Δήμου Πύλης, στα Τρίκαλα, με πρωταγωνιστή γνωστό αυτοδιοικητικό παράγοντα του νομού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, ο εν λόγω αυτοδιοικητικός βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι για να δει τους γονείς του. Το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού σε έδαφος με κλίση, ξαφνικά κύλησε και παρέσυρε την μητέρα του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αυλή.

Σε σοκ η τοπική κοινωνία των Τρικάλων -Το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της, ένα χτύπημα που αποδείχθηκε τελικά μοιραίο για την ζωή της. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά δυστυχώς ήταν αργά καθώς είχε εκπνεύσει.

Η είδηση αυτής της τραγωδίας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ στη κοινωνία του χωριού και όλου του νομού, καθώς ο αυτοδιοικητικός παράγοντας είναι γνωστός και εν ενεργεία πολιτικός του νομού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ