Κόπα Αμέρικα: Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά τον τραυματισμό του [συγκλονιστικό βίντεο]

Κόπα Αμέρικα: Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά τον τραυματισμό του [συγκλονιστικό βίντεο]

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τα κλάματα μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024.

Στο 63ο λεπτό του τελικού μεταξύ της Αργεντινής και της Κολομβίας, ο Μέσι προσπάθησε να κυνηγήσει τον Λουίς Ντίαζ της Κολομβίας, όταν ξαφνικά έχασε τα πατήματά του και βρέθηκε στο έδαφος από τραυματισμό που είχε προηγηθεί στο πόδι του. Ο Αργεντίνος φάνηκε να πονάει αρκετά, καλώντας αμέσως τους προπονητές να τον βοηθήσουν.

Εβαλε τα κλάματα μετά τον τραυματισμό του ο Μέσι

Αφού έμεινε πεσμένος στο έδαφος για μερικά λεπτά, ο Μέσι έβγαλε το παπούτσι του και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο. Φτάνοντας στην πλάγια γραμμή του γηπέδου, πέταξε θυμωμένος το παπούτσι του και κάθισε στον πάγκο της Αργεντινής.

Μόλις κάθισε, ο Μέσι δεν μπορούσε πλέον να συγκρατήσει τα δάκρυα του και έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συνέβη. Οι συμπαίκτες του Ροντρίγκο Ντε Πολ και Άνχελ Ντι Μαρία ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, όταν η κανονική διάρκεια του τελικού μεταξύ της Αργεντινής και της Κολομβίας έληξε ισόπαλη 0-0.

Ο Μέσι αντιμετώπιζε ήδη έναν τραυματισμό στο πόδι που τον είχε επηρεάσει καθ' όλη τη διάρκεια του φετινού Κόπα Αμέρικα. Υπενθυμίζεται ότι o Αργεντίνος σούπερ σταρ, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη νίκη της Αργεντινής με 2-0 επί του Περού στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

Κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή

Η Αργεντινή χωρίς τον Μέσι, ο οποίος έγινε αλλαγή μετά τον τραυματισμό του, κατάφερε να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα, με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην παράταση, όπου έδωσε το πολύτιμο τρόπαιο στη χώρα του, για δεύτερη σερί διοργάνωση.

Δείτε τα κλάματα του Μέσι μετά το τραυματισμό του στο Κόπα Αμέρικα:

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ