Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Νέο βίντεο με τον 20χρονο δράστη να παίρνει θέση για να πυροβολήσει – «Είναι κάποιος στη σκεπή»

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Νέο βίντεο με τον 20χρονο δράστη να παίρνει θέση για να πυροβολήσει – «Είναι κάποιος στη σκεπή»

Νέο βίντεο λίγο πριν από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό φαίνονται πολίτες να έχουν δει τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς στην ταράτσα του κτιρίου από όπου λίγα λεπτά μετά πυροβόλησε εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κατά την ομιλία του στην Πενσυλβάνια.

«Ανεβαίνει στη σκεπή, τον βλέπεις;», «ναι τον βλέπω, ξαπλώνει» ακούγονται να λένε αυτόπτες μάρτυρες.

«Αστυνόμε, εδώ είναι κάποιος στη σκεπή» φωνάζουν σε έναν ένστολο.

Αυτό το νέο βίντεο εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με τα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν στο να συμβεί το περιστατικό.

Σύμφωνα με το Associated Press που επικαλείται πηγές ασφαλείας, αστυνομικός από την τοπική αστυνομία σκαρφάλωσε στη σκεπή και είδε τον Κρουκς ο οποίος έστρεψε την καραμπίνα προς εκείνον. Τότε, κατά τις ίδιες πηγές, ο αστυνομικός υποχώρησε με τον Κρουκς να πυροβολεί τα επόμενα δευτερόλεπτα κατά του Τραμπ.

«Εντυπωσιάστηκε» ο εισαγγελέας από την ευκολία με την οποία ο ένοπλος έφτασε κοντά στον Τραμπ

Η ευκολία με την οποία ο ένοπλος που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ έφτασε τόσο κοντά του ήταν «εντυπωσιακή», δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας της κομητείας Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας.

«Ειλικρινά, ξαφνιάστηκα που μπόρεσε να ανέβει σε εκείνη την ταράτσα και να πυροβολήσει», είπε ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Γκόλντινγκερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC. «Ξέρω ότι είχαμε μέλη των δυνάμεων της τάξης στο κτίριο και επομένως είναι ακόμη εντυπωσιακότερο ότι κατάφερε να ανέβει εκεί ψηλά», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι το κτίριο στεγάζει ένα υαλουργείο.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ο ένοπλος άνοιξε πυρ από απόσταση περίπου 150 μέτρων, έξω από την περίμετρο ασφαλείας της προεκλογικής συγκέντρωσης. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο TMZ δείχνει τον δράστη ξαπλωμένο με την κοιλιά, πάνω στη στέγη ενός κτιρίου, να κρατά ένα τουφέκι.

«Ελπίζω ότι η έρευνα θα καθορίσει πώς συνέβη αυτό αλλά, ναι, το πιο εντυπωσιακό για μένα είναι ότι ενώ έχουμε στον χώρο έναν πρώην πρόεδρο κάποιος κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση περίπου 140 μέτρων, να ανέβει σε μια ταράτσα και να πυροβολήσει», επέμεινε ο εισαγγελέας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ