Οι ηθοποιοί του Beverly Hills αποχαιρετούν τη Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι σε περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά»

Οι ηθοποιοί του Beverly Hills αποχαιρετούν τη Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι σε περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά»

Με συγκινητικές αναρτήσεις αποχαιρέτησαν τη Σάνεν Ντόχερτι οι συμπρωταγωνιστές της στη δημοφιλή σειρά που την έκανε διάσημη, «Beverly Hills, 90210».

Η Σάνεν Ντόχερτι πέθανε μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο το Σάββατο σε ηλικία 53 ετών, σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές και στους συμπρωταγωνιστές της στην επιτυχημένη εφηβική δραματική σειρά όπου συμμετείχε στη δεκαετία του '90. Είναι το δεύτερο μέλος της σειράς, μετά τον Λουκ Πέρι, που πεθαίνει.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ αλλά και η Γκαμπριέλ Καρτέρις είναι μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς που θέλησαν να την αποχαιρετήσουν δημόσια μέσω αναρτήσεων.

H Σάνεν Ντόχερτι ως Μπρέντα στη σειρά «Beverly Hills, 90210»

Η Σάνεν Ντόχερτι υπενθυμίζεται πως πρωταγωνιστούσε στο Beverly Hills 90210 ως Μπρέντα Γουόλς, μια μελαχρινή έφηβη που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στο Μπέβερλι Χιλς μετά την μετακόμιση με την οικογένειά της από τη Μινεσότα.

beverly hills 90210 cast.jpg

Η Ντόχερτι έφυγε από τη σειρά μετά τον 54ο κύκλο, το 1994. Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε αργότερα πως έπαιξε ρόλο στην απόλυσή της. Όπως είχε δηλώσει το 2015, είχε πάει στον πατέρα της, τον παραγωγό Ααρόν Σπέλινγκ, ο οποίος ήταν συνδημιουργός της σειράς, και του είπε ότι η Ντόχερτι δεν τα πήγαινε καλά με τη συμπρωταγωνίστριά της Τζένι Γκαρθ.

Το 2000 η Ντόχερτι δήλωσε στο Entertainment Weekly πως η σειρά ήταν «πολύ μεγάλη θυσία» εκείνη την εποχή. «Η θυσία μιας κάμερας στραμμένης στο πρόσωπό μου 24 ώρες την ημέρα, ενώ προσπαθούσα απεγνωσμένα να μεγαλώσω, να καταλάβω την πνευματικότητά μου, να καταλάβω τους φίλους μου. Θέλω να πω, ήμουν έφηβη» εξήγησε.

jason prestley shannen doherty.jpg

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ με τη Σάνεν Ντόχερτι

Αργότερα, το 2019, η Σάνεν Ντόχερτι επανενώθηκε με τα περισσότερα μέλη του καστ της για την εκπομπή-παρωδία «BH90210». Την ίδια χρονιά, ο Λουκ Πέρι, ο οποίος υποδυόταν στη σειρά τον φίλο της, Ντίλαν ΜακΚέι, πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σε ηλικία 52 ετών.

Μιλώντας για τον θάνατό του τον Φεβρουάριο, η Σάνεν Ντόχερτι είπε: «Ήταν σοκαριστικό. Έχω μια πολύ ενστικτώδη αντίδραση κάθε φορά που κάποιος αναφέρει τον Λουκ, επειδή ως κάποια με καρκίνο -και μάλιστα καρκίνο 4ου σταδίου- νόμιζα ότι θα ήμουν η πρώτη που θα έφευγε. Έτσι, όταν πέθανε ο Λουκ, πραγματικά σοκαρίστηκα».

Μετά την ανακοίνωση όμως του δικού της θανάτου, σε ηλικία 53 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία 8 χρόνια, οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Beverly Hills 90210» θέλησαν να την τιμήσουν στα social media. Δείτε τα αφιερώματά τους...

Τα συγκινητικά αφιερώματα των συμπρωταγωνιστών της

Μπράιαν Όστι Γκριν

Ο Γκριν, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντέιβιντ Σίλβερ, σε ένα μήνυμα στα Insta stories του αποκάλεσε την Ντόχερτι «αδερφή» του.

«Με αγάπησες μέσα από τα πάντα. Ήσουν ένα μεγάλο μέρος της κατανόησής μου για την αγάπη. Θα μου λείψεις περισσότερο από όσο μπορώ να επεξεργαστώ αυτή τη στιγμή. Σ’ ευχαριστώ για το δώρο σου» έγραψε.

Τζέισον Πρίσλεϊ

Ο Πρίσλεϊ, ο οποίος υποδύθηκε τον δίδυμο αδερφό της Ντόχερτι, Μπράντον Γουόλς, έκανε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram.

«Με σοκ και θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές» ανέφερε.

Τζένι Γκαρθ

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την καλύτερή της φίλη Κέλι Τέιλορ στο δημοφιλές εφηβικό δράμα της δεκαετίας του '90, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από τη σειρά και έγραψε: «Ακόμα επεξεργάζομαι την τεράστια θλίψη μου για την απώλεια της μακροχρόνιας φίλης μου Σάνεν, της γυναίκας που συχνά έχω περιγράψει ως έναν από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ» ξεκίνησε την ανάρτησή της.

«Η σχέση μας ήταν πραγματική και ειλικρινής. Μας έφερναν τόσο συχνά αντιμέτωπες, αλλά τίποτα από αυτά δεν αντανακλούσε την αλήθεια της πραγματικής μας σχέσης, η οποία ήταν μια σχέση που χτίστηκε πάνω στον αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό. Η Σάνεν ήταν θαρραλέα, παθιασμένη αποφασισμένη και πολύ τρυφερή και γενναιόδωρη. Θα μου λείψει και θα την τιμή πάντα βαθιά στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου. Η καρδιά μου ραγίζει για την οικογένειά της και τον σκύλο της».

Τόρι Σπέλινγκ

Η Τόρι Σπέλινγκ επίσης μοιράστηκε μια selfie της ίδιας και της Ντόχερτι στο Insta Story της. «Δεν έχω ακόμα λόγια να μπορέσω να εκφράσω… αλλά εμείς το ξέραμε και αυτό είναι που μετράει» έγραψε η ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ντόνα Μάρτιν στη σειρά.

Γκαμπριέλα Καρτέρις

Η Καρτέρις, η οποία υποδύθηκε την Άντρεα Ζούκερμαν, τίμησε την Ντόχερτι στο Instagram. «Τόσο νέα, τέτοια θλίψη. Είθε να αναπαυθείς, Σάνεν. Ξέρω ότι ο Λουκ είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες και σε περιμένει» έγραψε.

Μαρκ Εσπινόζα

Ο Μαρκ Εσπινόζα, ο οποίος υποδυόταν τον σύζυγο της Καρτέρις στην οθόνη, Τζέσε Βάσκεθ, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της Ντόχερτι.

«Άλλη μια μέρα, άλλη μια μεγάλη απώλεια. Πολύ νέα για να φύγει. Η Σάνεν έπαιζε μια μάγισσα στο Charmed, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια πολεμίστρια και πάλευε σαν μαχήτρια για να ζήσει. Θα είναι πάντα η Μπρέντα Γουόλς για μένα, και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν σε αυτό το ταξίδι. Αναπαύσουν εν ειρήνη, αγαπητή Σάνεν… Οι ουρανοί τη νύχτα είναι πιο φωτεινοί με την παρουσία σου ανάμεσα στα αστέρια».

Κάρολ Πότερ

Η Κάρολ Πότερ, η οποία στη σειρά υποδυόταν τη μητέρα της Ντόχερτι, τη Σίντι, δήλωσε σοκαρισμένη και λυπημένη από τον θάνατό της.

«Τι ταξίδι έχει κάνει... Έφυγε πολύ νωρίς! Καθ’ όλη τη διάρκεια έμεινε πιστή στον εαυτό της και μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής στην αντιμετώπιση του ίδιου του θανάτου. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ