Φωτιά στην Αττική: «Kαιγόμαστε κλείσε», τα τελευταία λόγια της 65χρονης - Τραγική ειρωνεία ότι... ξεκινούσε η άδειά της

Φωτιά στην Αττική: «Kαιγόμαστε κλείσε», τα τελευταία λόγια της 65χρονης - Τραγική ειρωνεία ότι... ξεκινούσε η άδειά της

Θλίψη και αναπάντητα «γιατί» βασανίζουν τους συναδέλφους της 65χρονης γυναίκας από τη Μολδαβία, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη σε επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στη ΒΑ Αττική.

Σύμφωνα με όσα είπαν οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας στην Άννα Λίτινα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η φωτιά κινήθηκε πολύ γρήγορα και κύκλωσε την επιχείρηση.

Η απανθρακωμένη σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου, όπου στεγάζεται η βιοτεχνία που εργαζόταν, καθώς δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο.

Συνάδελφοί της με δάκρυα στα μάτια συγκλονίζουν μιλώντας στο Star και στην Άννα Λίτινα

«Αυτό ήταν το χειρότερο. Το μαγαζί θα βάζαμε πλάτη θα το στήναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο», είπε ο Ιωάννης Κοσμάς, συνάδελφος της 65χρονης.

Οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς συνέβη το κακό. Xθες, όταν οι φλόγες τύλιξαν τη βιοτεχνία, στην οποία εργαζόταν, μάταια την καλούσαν στον κινητό. Σήμερα με δάκρυα στα μάτια άφησαν λίγα λευκά λουλούδια πάνω στα αποκαΐδια για το αντίο στην εργατική, και πάντα γελαστή Νάντια.

«Οχτώ η ώρα το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο ότι δεν έχει πάει η Νάντια στο σπίτι. Εκεί ειδοποιούμε μετά την Αστυνομία. Ήρθαν εδώ μπήκαν μέσα και την βρήκαν μες το μπάνιο. Η απώλειά της μου στοίχισε περισσότερο, παρά το κάψιμο του μαγαζιού. Μου κοπήκαν τα πόδια. Ήταν ένας άνθρωπος ωραίος. Στη δουλειά της ήταν κυρία», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Όλη τη νύχτα ο γιος του ιδιοκτήτη με τους πυροσβέστες και κάποιους υπαλλήλους αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε εγκλωβισμένη στην τουαλέτα της βιοτεχνίας.

Τα τελευταία λόγια της Νάντιας

Η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο, εδώ και 20 χρόνια δούλευε στην συγκεκριμένη βιοτεχνία ανθοστολισμών. Ήρθε από την Μολδαβία στη χώρα μας πριν από 25 χρόνια για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια πριν φύγει από την ζωή:

«Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε “Θανάση καιγόμαστε κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω», είπε ένας συνάδελφός της.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να βγει από την επιχείρηση.

Η καταστροφή από την βιοτεχνία είναι ολοκληρωτική. Έχει λιώσει όλος ο εξοπλισμός, ενώ έχει καταρρεύσει μέρος της οροφής.

Χθες ξεκίναγε η άδεια της 65χρονης

Τραγική ειρωνεία… σήμερα θα έφευγε για διακοπές. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια και τελικά ήταν το τελευταίο καλοκαίρι της ζωής της .

Η Νάντια έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια αφήνοντας πίσω τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της που ζουν στην Μολδαβία και τα όνειρα μιας ζωής που χάθηκαν κι αυτά στις στάχτες

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ