Χαλκιδική: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 8χρονης στην κατασκήνωση – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Χαλκιδική: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 8χρονης στην κατασκήνωση – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από πνιγμό έχασε τη ζωή του το οκτάχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε πισίνα κατασκήνωσης, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr λίγο πριν τις 10 το πρωί ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Τα ευρήματα «έδειξαν» ότι το παιδάκι πέθανε από πνιγμό, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι εντοπίστηκε μόνο του μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Mετά τη σύλληψη της ομαδάρχισσας -που αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα-, συνελήφθη και ο 34χρονος «αρχηγός» της κατασκήνωσης. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ανακοίνωση εξέδωσε η κατασκήνωση για τον θάνατο της 8χρονης, τονίζοντας πως «Θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στη διερεύνηση των συνθηκών».

Πως έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται.

Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασηληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ