Σίσσυ Χρηστίδου: Ο μεγάλος της γιος «έκλεισε» τα 16 και το γιόρτασε με ένα beach party-υπερπαραγωγή

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο μεγάλος της γιος «έκλεισε» τα 16 και το γιόρτασε με ένα beach party-υπερπαραγωγή

Τα 16 του χρόνια «έκλεισε» ο μεγάλος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με τον ίδιο να το γιορτάζει με ένα μεγάλο beach party.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής πρώην σύζυγός της έχουν αποκτήσει παρέα δύο γιους, τον 16χρονο Φίλιππο και τον 11χρονο Μιχαήλ-Άγγελο.

Η χθεσινή, μάλιστα, ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον μεγάλο γιο του πρώην ζευγαριού, ο οποίος γιόρτασε τα 16α γενέθλιά του με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στην παραλία.

Το πάρτι έγινε στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου, στο οποίο η παρουσιάστρια και τα παιδιά της περνούν σχεδόν κάθε χρόνο μέρος των διακοπών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα στιγμιότυπα από το πάρτι για τα 16α γενέθλια του γιου της

Στις εικόνες που μοιράστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, καταγράφεται το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί, πιθανότατα σε κάποιο παραλιακό μαγαζί.

Ο χώρος φαίνεται να έχει διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, στολισμένος με μπαλόνια, ενώ σε περίοπτη θέση είχε τοποθετηθεί και η τριώροφη τούρτα του 16χρονου, εμπνευσμένη από τον Batman.

Την ώρα του ηλιοβασιλέματος, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, με τον 16χρονο και τους φίλους του να παρακολουθούν το φαντασμαγορικό θέαμα.

«16 χρόνια στη ζωή! Πόσο όμορφη την κάνεις... Σ’ αγαπάω Φίλιππε. Αδιανόητα...», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα σχετικής δημοσίευσής της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την αγάπη τους και τις ευχές τους για τον γιο της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ