Βίντεο σοκ: Νήπια βρέθηκαν στη μέση αυτοκινητόδρομου στο Τέξας -Εκτινάχθηκαν από IX μετά από τροχαίο

Βίντεο σοκ: Νήπια βρέθηκαν στη μέση αυτοκινητόδρομου στο Τέξας -Εκτινάχθηκαν από IX μετά από τροχαίο

Σοκ προκαλεί βίντεο στο οποίο δύο νήπια με τις πάνες τους φαίνονται να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου στο Τέξας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τα νήπια εκτοξεύθηκαν από ένα αυτοκίνητο που αναποδογύρισε πολλές φορές κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου.

Βίντεο: Μικρά παιδιά προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά από τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο

Ο σερίφης της κομητείας Χάρις, Εντ Γκονζάλες, επιβεβαίωσε ότι συνέβη ένα ατύχημα με δύο αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Interstate 10's East Freeway – στο οποίο το ένα από αυτά αναποδογύρισε πολλές φορές, «εκτινάσσοντας» έναν ενήλικα και τα δύο μικρά παιδιά. Πλάνα από τη σκηνή του ατυχήματος δείχνει ένα από τα μωρά που φορούσαν πάνες να προσπαθεί να ανακτήσει την ισορροπία του και να σηκωθεί ενώ το άλλο κοιτάζει τριγύρω. Κανένα από τα δύο δεν φαινόταν να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Δεν είναι σαφές εάν κάποιο ήταν σε κάθισμα αυτοκινήτου ή ήταν σωστά δεμένο τη στιγμή του τροχαίου, η αιτία του οποίου παραμένει υπό διερεύνηση.

Ο ενήλικας και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για περίθαλψη, και ήτα και οι τρεις ήταν σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες της NY Post. Ο οδηγός του άλλου οχήματος, δεν τραυματίστηκε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Οργή στα κοινωνικά δίκτυα

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί είναι οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που δηλώνουν εξαγριωμένοι για τις εικόνες που παρουσιάζει. «Ο οδηγός να κατηγορηθεί για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο», έγραψε ένας χρήστης. «Το να μην βάζετε τα παιδιά σας σε παιδικά καθίσματα και ζώνες ασφαλείας θα πρέπει να είναι ομοσπονδιακό έγκλημα», σχολίασε άλλος. «Ο Θεός πρέπει να πρόσεχε αυτά τα παιδιά γιατί είναι ακόμα ζωντανά και περπατούν. Ευχαριστώ τον Θεό που προσέχει τα παιδιά σου. Αμήν», σχολίασε τρίτος. Ένας άλλος απλά πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ τα παιδιά είναι καλά».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ