Μητέρα κατηγορείται ότι δολοφόνησε άγρια την 10χρονη κόρη της – «Τραυματική σκηνή» για τους αστυνομικούς

Μητέρα κατηγορείται ότι δολοφόνησε άγρια την 10χρονη κόρη της – «Τραυματική σκηνή» για τους αστυνομικούς

Μια μητέρα κατηγορείται για τον άγριο φόνο της 10χρονης κόρης της στο Κουίνσλαντ των ΗΠΑ.

Η 46χρονη γυναίκα κατονομάστηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία ως Yingying Xu αφού ένας δικηγόρος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι θα πρέπει να δοθούν στην δημοσιότητα τα ονόματα του θύματος αλλά και της κατηγορούμενης.

Η αστυνομία έλαβε κλήση για να βρεθεί σε μια διεύθυνση στο Emerald Lakes στην λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, αφού η 10χρονη Σόφι εντοπίστηκε από τον πατέρα της χωρίς τις αισθήσεις της.

Οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν χωρίς επιτυχία και η 10χρονη κηρύχθηκε νεκρή στο σημείο της δολοφονίας της. Η 46χρονη μητέρα της συνελήφθη σε κοντινό δρόμο μετά από μερικές ώρες και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

usa 2

Οι αρχές διεξήγαγαν έρευνα υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που οδήγησε στη σύλληψή της, δήλωσε ο αστυνομικός, Κεντ Έλις. «Η σκηνή ήταν απίστευτα δύσκολη συναισθηματικά και τα μέλη μας που παρέστησαν όσο και οι τραυματιοφορείς, θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη» δήλωσε ο αστυνομικός.

Ο αστυνοικός, Λου Σεραφείμ εξήγησε ότι οι αστυνομικοί και οι διασώστες που ανέλαβαν το περιστατικό λαμβάνουν εσωτερική συμβουλευτική υποστήριξη. «Το προσωπικό μου, οι διασώστες ανταποκριτές, αλλά και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ, μπήκαν σε μια σκηνή που είναι αρκετά τραυματική», δήλωσε ο Λου Σεραφείμ.

«Στα 15 χρόνια της καριέρας μου ως ντετέκτιβ, είναι μία από τις πιο δύσκολες συναισθηματικά σκηνές που έχω δει», εξήγησε ο Κεντ Έλις.

Σε ανακοίνωση το σχολείο του κοριτσιού ανέφερε: «Οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους, τους διασώστες και όλους όσοι επηρεάστηκαν από την απώλεια αυτού του αγαπημένου παιδιού στο σπίτι του».

«Προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη της κοινότητάς μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έχουμε κινητοποιήσει τις ομάδες συμβουλευτικής και ποιμαντικής φροντίδας μας για να παράσχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη στους μαθητές, το προσωπικό και τους γονείς, καθώς η κοινότητά μας έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την οδυνηρή είδηση. Ζητάμε κατανόηση και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή των οικογενειών και των μαθητών μας αυτή τη στιγμή», κατέληξε η ανακοίνωση του σχολείου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ