Αρνητής ο γιος του Τομ Χανκς -«Ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη»

Αρνητής ο γιος του Τομ Χανκς -«Ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη»

Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γιούλσον πιστεύει ότι ο κορωνοϊός είναι μια απλή γρίπη και θεώρησε σωστό να διακωμωδήσει την κατάσταση με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ήταν δυο από τους πρώτους Celebrities που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το γεγονός ότι οι γονείς του βρέθηκαν θετικοί στον ιό δεν εμπόδισε τον Τσετ Χανκς να υποστηρίζει ότι η πανδημία είναι μια απάτη.

Ο γιος των δυο γνωστών ηθοποιών ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό ξεκινάει, με ήρεμο και ενθαρρυντικό τόνο, να μιλάει υπέρ του εμβολιασμού. Ωστόσο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η διάθεσή του αλλάζει δραματικά.

«Για καιρό δεν πήρα θέση για το θέμα, αλλά πλέον πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω κόλλησαν κορωνοϊο. Με τα νούμερα να ανεβαίνουν είναι σημαντικό να πω ότι έκανα το εμβόλιο. Είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το ίδιο», ήταν αρχικά τα λόγια του και φαινομενικά όλα θα έμοιαζαν φυσιολογικά αν δεν ακολουθούσε ένα ξέσπασμα.

«Αν κάτι δεν έχει χαλάσει τότε δεν το φτιάχνεις. Δεν έχω κορωνοϊό και δεν πρόκειται να με τρυπήσεις με τη βελόνα».

Στη συνέχεια ο Τσετ Χανκς άρχισε να φωνάζει ότι ο πανδημία είναι απάτη και ο κορωνοϊός μια απλή γρίπη. Στο ίδιο βίντεο κάλεσε όσους είναι άρρωστοι ή βρίσκονται σε κίνδυνο να καθίσουν στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος βαρέθηκε να φοράει μάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του Τομ Χανκς βρίσκεται στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους. Συγκεκριμένα έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά καθώς ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. Επίσης πριν από λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση από πρώην σύντροφο του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS