Νία Βαρντάλος: Το μήνυμα στήριξης μετά τη φωτιά στην Αττική - Ελλάδα σε αγαπώ, μείνε δυνατή και όμορφη

Νία Βαρντάλος: Το μήνυμα στήριξης μετά τη φωτιά στην Αττική - Ελλάδα σε αγαπώ, μείνε δυνατή και όμορφη

Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα μετά την καταστροφική φωτιά στην Αττική τις τελευταίες ημέρες έστειλε μέσω Instagram η Νία Βαρντάλος, ενημερώνοντας, παράλληλα τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για τη χώρα, με την ίδια, μάλιστα, να προτρέπει πριν λίγο καιρό τους συναδέλφους της, να συνεργάζονται με Έλληνες.

Νία Βαρντάλος: Η ανάρτηση για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Η Νία Βαρντάλος δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης, 14/08, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από κάποιο ελληνικό τοπίο, όπου καταγράφονται βάρκες μέσα στη θάλασσα.

«Σε αγαπώ Ελλάδα. Μείνε δυνατή, μείνε όμορφη», έγραψε πάνω στην εικόνα η Νία Βαρντάλος.

Στη συνέχεια η ίδια μοιράστηκε με τους followers της και έναν σύνδεσμο ενός Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, του World Central Kitchen (σ.σ. Παγκόσμια Κεντρική Κουζίνα) που βοηθάει με γεύματα τους πληγέντες, ευχαριστώντας τον Οργανισμό και καλώντας τους fans της να συνεισφέρουν στο έργο του.

 nia vardalos story jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ