Χαλκιδική: Πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης διέταξε ο εισαγγελέας
Featured

Χαλκιδική: Πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης διέταξε ο εισαγγελέας

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ThessToday.gr ο εισαγγελέας έχει διατάξει πραγματογνωμοσύνη στην πισίνα της κατασκήνωσης, στον χώρο δηλαδή όπου το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο εισαγγελέας θέλει να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την ασφάλεια και τη φύλαξη παιδιών, ενώ ίδιο έλεγχο έχει διατάξει και συνολικά στην κατασκήνωση, καθώς εάν εντοπιστούν παραλείψεις, ενδέχεται ακόμη και το σφράγισμά της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση εξέδωσε και η κατασκήνωση, τονίζοντας πως «Θα συνδράμουμε με κάθε τρόπο στη διερεύνηση των συνθηκών».

Ελεύθερη η ομαδάρχισσα και ο αρχηγός της κατασκήνωσης

Σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες, εκτός από τη σύλληψη της ομαδάρχισσας και του αρχηγού της κατασκήνωσης, η Ελληνική Αστυνομία αναζητεί και τον νόμιμο εκπρόσωπο ώστε να του περάσει χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται, μετά την ομαδάρχισσα αφέθηκε ελεύθερος και ο αρχηγός της κατασκήνωσης, ο οποίος κατηγορείται και αυτός για ανθρωποκτονία εξ' αμελείας.

Το χρονικό της τραγωδίας στην κατασκήνωση της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια. Τότε, σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού. Δυστυχώς, όμως, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα, με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται.

Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, χωρίς τις αισθήσεις του. Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ