Mπελάδες για την Κέιτι Πέρι: Έρευνα από νησί των Βαλεαρίδων για το βιντεοκλίπ της σε προστατευμένες αμμοθίνες

Mπελάδες για την Κέιτι Πέρι: Έρευνα από νησί των Βαλεαρίδων για το βιντεοκλίπ της σε προστατευμένες αμμοθίνες

Στο σταυρόνημα έρευνας βρίσκεται η Κέιτι Πέρι για πιθανή πρόκληση περιβαλλοντικής καταστροφής στις προστατευόμενες αμμοθίνες του μικρού νησιού S’ Espalmador των Βαλεαρίδων.

Η αρμόδια υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων σε δελτίο Τύπου της υποστηρίζει ότι η εταιρεία παραγωγής του τελευταίου βιντεοκλίπ της 39χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Lifetimes» δεν έλαβε τη σχετική άδεια πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Στο βιντεοκλίπ, που κυκλοφόρησε προ ημερών, η Κέιτι Πέρι εικονίζεται σε καλοκαιρινά στιγμιότυπα στην Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα, να κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία στη διάρκεια της μέρας και να παρτάρει στα διάσημα νάιτ κλαμπ των ισπανικών νησιών τη νύχτα, ενώ περιλαμβάνει και πλάνα από τις αμμοθίνες του ιδιόκτητου, ακατοίκητου νησιού S’ Espalmador, μια από τις πιο πλούσιες οικολογικά περιοχές της Φορμεντέρα.

Η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων είπε ότι ερευνά αν προκλήθηκε οικολογική καταστροφή στην προστατευόμενη περιοχή.

Διευκρινίζει, βέβαια, ότι τα γυρίσματα δεν συνιστούν από μόνα τους «έγκλημα κατά του περιβάλλοντος», αφού μπορεί να χορηγηθεί σχετικά άδεια κατόπιν αιτήματος. Το συγκεκριμένο νησάκι, μήκους σχεδόν 2,8 χλμ. βόρεια της Φορμεντέρα ανήκει από το 1980 στο φυσικό πάρκο Ses Salines της Ίμπιζα και της Φορμεντέρα και οι αμμοθίνες του είναι «μεγάλης οικολογικής αξίας» σύμφωνα με τον ιστότοπο της ισπανικής αυτής περιφέρειας.

Το «Lifetimes» είναι το πρώτο άλμπουμ της Κέιτι Πέρι από το «Smile» του 2020, που είχε φθάσει στο No 5 του Billboard 200.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ