Νάνσυ από κύκλωμα εκβιαστών: «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες, παρερμηνεύτηκαν οι συνομιλίες μου»

Νάνσυ από κύκλωμα εκβιαστών: «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες, παρερμηνεύτηκαν οι συνομιλίες μου»

Η «Νάνσυ», η φερόμενη ως αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών σε καταστήματα στην Αθήνα, μίλησε για πρώτη φορά με αφορμή τις κατηγορίες που τη βαραίνουν.

Η φερόμενη αρχηγός του κυκλώματος μίλησε στο Star μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και αρνήθηκε τις κατηγορίες περί εκβιασμών. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν αποδέχεται την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ για τους «διαλόγους» που την «έκαψαν» δήλωσε ότι παρερμηνεύτηκαν.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου, ηλικίας 75 ετών, και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως απλά ενεργούσε ως «διεκπεραιώτρια» για να λύνει προβλήματα που είχαν οι καταστηματάρχες.

«Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους» είπε συγκεκριμένα.

Η «Νάνσυ» αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και απολογία, σύμφωνα με το κανάλι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι διάλογοι, που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε», καθώς υπάρχει διάλογος όπου στήνουν ακόμη και έλεγχο για καταστηματάρχη που χρωστά λεφτά στη «Νάνσυ».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ