Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε γιατί της πήρε 18 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε γιατί της πήρε 18 χρόνια για να τα ξαναβρεί με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για το ειδύλλιό της με τον Μπεν Άφλεκ που αναζωπυρώθηκε μετά από 18 χρόνια, αποκαλύπτοντας γιατί πέρασε τόσος πολύς καιρός για να επανενωθεί το ζευγάρι.

Η 54χρονη JLo και ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ ήταν το απόλυτο ζευγάρι των 00s, μέχρι που χώρισαν το 2004 μετά από έναν αποτυχημένο αρραβώνα. Το ζευγάρι, όμως, επανενώθηκε τον Ιούλιο του 2021 και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Η Λατίνα σταρ εμφανίστηκε στο «The Kyle And Jackie O Show» την Πέμπτη και εξήγησε γιατί της πήρε σχεδόν δύο δεκαετίες για να «καταλάβει τον εαυτό της» προτού «ανοίξει το σύμπαν» και της επιτρέψει να ξανασμίξει με τον πρώην εραστή της.

Γιατί άργησαν να τα ξαναβρούν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ;

«Ερωτεύτηκα την αγάπη της ζωής μου [νωρίτερα στη ζωή μου] και για οποιονδήποτε λόγο… χρειαζόταν να μεγαλώσουμε και να κάνουμε άλλα πράγματα», ξεκίνησε.

«Φύγαμε και οι δύο και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά, ξέρετε, στο μυαλό μου το είχα σαν: "Ω, αυτό ήταν το ένα» και έτσι βρεθήκαμε ξανά μαζί"».

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω και ούτε αυτός μπορούσε. Δεν είναι κάτι που σχεδιάσαμε. Πραγματικά είχαμε προχωρήσει στη ζωή μας, αλλά όταν επανασυνδεθήκαμε, ήταν στιγμιαίο και το ξέραμε».

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνέχισε περιγράφοντας το προσωπικό της ταξίδι μεταξύ των σχέσεων με τον Μπεν Άφλεκ και πώς το να έχει παιδιά την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Ήμουν σε ένα πραγματικό ταξίδι από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου», είπε η ποπ σταρ, η οποία έχει αποκτήσει τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Ο Άφλεκ είναι επίσης πατέρας δύο έφηβων κοριτσιών, της 18χρονη Βάιολετ, και της 15χρονης Σεραφίνα από τον δεκαετή γάμο του με την ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, που έληξε το 2018.

Μετά το διαζύγιό της, η Λόπεζ πέρασε μια σειρά από αποτυχημένες σχέσεις και τελικά αποφάσισε να παραμείνει single. Ήταν σε εκείνο το σημείο που το παλιό της ειδύλλιο με τον Μπεν αναζωπυρώθηκε.

«Έλεγα: "Είμαι καλά μόνη μου, είμαι καλά, αγαπώ τη ζωή μου". Και όταν φτάνεις σε αυτό το μέρος, νομίζω ότι τότε ήταν που το σύμπαν άνοιξε σε μένα και ήταν σαν να λέει: "Εντάξει τώρα είσαι έτοιμη"», κατέληξε η JLo.

Σε συνέντευξη της στο Variety είπε ακόμη ότι είναι θετική στο να κάνει μια νέα ταινία με τον σύζυγό της ενώ μίλησε για την γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Gigli».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ