Τζένιφερ Λόπεζ: Διαφημίζει αλκοολούχα παρά τον αγώνα του Μπεν Άφλεκ με τον αλκοολισμό

Τζένιφερ Λόπεζ: Διαφημίζει αλκοολούχα παρά τον αγώνα του Μπεν Άφλεκ με τον αλκοολισμό

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας, εταιρείας με συσκευασμένα κοκτέιλ και οι εκατομμύρια φαν της στο Instagram, συγκέντρωσαν την προσοχή τους στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Jlo διαφήμισε τα κοτκέιλ, φορώντας ένα μακρύ lime χρώματος φόρεμα, με ανοίγματα στα πόδια της και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα που έχει στα 54 της χρόνια.

Όσο όμορφη και να είναι στο προωθητικό βίντεο όμως, η Λόπεζ δεν σχολιάστηκε μόνο για τα πόδια της. Δεν είναι λίγα τα πρακοτορεία που στα δημοσιεύματά τους, έκαναν μια αναφορά στην κίνηση της Λόπεζ να διαφημίζει ποτά, όταν ο σύζυγός της, Μπέν Άφλεκ, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη εντελώς, τον αλκοολισμό του.

Η Daily Mail συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όταν η μάρκα έκανε το ντεμπούτο της, η J-Lo προκάλεσε αντιδράσεις επειδή ξεκίνησε μια σειρά αλκοολούχων ποτών, παρά το γεγονός ότι η ίδια πίνει σπάνια και ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ, είναι αλκοολικός σε ανάρρωση».

Η Λόπεζ έχει απαντήσει ήδη στα επικριτικά σχόλια, μέσω Instagram. Το καλοκαίρι, είχε πει: «Λοιπόν, είμαι καθ' οδόν για να πάω να πάρω λίγο Delola. Φιλοξενούμε κόσμο το Σαββατοκύριακο και κατάλαβα ότι δεν έχουμε. Νόμιζα ότι θα είχαμε, αλλά δεν έχουμε. Οπότε θα πάω στο κατάστημα και θα πάρω λίγο, ελπίζω να έχουν εκεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα των διακοπών, μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους και να πίνω λίγο κοκτέιλ. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έλεγαν: "Ωχ, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;" Και να σου πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό, δεν έπινα. Μερικά χρόνια πριν, όπως θα δείτε από πολλές φωτογραφίες μου έξω τα τελευταία 10, ίσως και 15 χρόνια, πίνω περιστασιακά κοκτέιλ. Απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ. Πίνω υπεύθυνα, δεν πίνω για να μεθύσω. Πίνω για να είμαι κοινωνική και να περάσω όμορφα και να χαλαρώσω λίγο, αλλά πάντα υπεύθυνα. Πρέπει να σας πω, δοκίμασα πολλά διαφορετικά πράγματα, κοκτέιλ, λάτρεψα το White Russians κάποια στιγμή, λάτρευα το ροζέ, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάτι που να αγαπήσω πραγματικά, και έτσι όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ