«Αυτό κάνεις όταν λες ότι δουλεύεις όλη μέρα;»: Η Τζένιφερ Λόπεζ «μαλώνει» ξανά τον Μπεν Άφλεκ

«Αυτό κάνεις όταν λες ότι δουλεύεις όλη μέρα;»: Η Τζένιφερ Λόπεζ «μαλώνει» ξανά τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μάλωσε ξανά τον Μπεν Άφλεκ – αλλά αυτή τη φορά για μια ξεκαρδιστική διαφήμιση της εταιρείας Dunkin’ Donuts για το Super Bowl.

Στην συγκεκριμένη διαφήμιση, ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να εργάζεται ως ταμίας σε ένα drive thru της γνωστής αλυσίδας καφέ και αρτοσκευασμάτων, εξυπηρετώντας – αν και λίγο οξύθυμα κάποιες στιγμές – τους πελάτες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτοί δείχνουν έκπληκτοι όταν αντιλαμβάνονται για ποιον πρόκειται. «Σου φαίνομαι γνωστός;» λέει σε μια πελάτισσα ο ηθοποιός.

Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται τον υπάλληλο της Dunkin Donuts


Η στιγμή που η Τζένιφερ Λόπεζ μαλώνει ξανά τον Μπεν Άφλεκ

Κάποια στιγμή όμως, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται στο πλάνο με το αυτοκίνητο της και ετοιμάζεται να δώσει παραγγελία, όταν αντικρίζει τον σύζυγό της. 

«Τι κάνεις εδώ; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη την ημέρα;» ρωτά τον ηθοποιό, ο οποίος φορά την χαρακτηριστική στολή της Dunkin’ Donuts, με μπλουζάκι με το λογότυπο και ασορτί καπέλο με γείσο. Ο Μπεν Άφλεκ τότε λέει στο υπόλοιπο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την Τζένιφερ Λόπεζ να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

«Πιστεύω πως ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για την Dunkin είπε ο Μπεν Άφλεκ στο περιοδικό People σχετικά με το διαφημιστικό.

«Στη Βοστόνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστόνη.

Το viral βίντεο από τα Grammy

Η συγκεκριμένη διαφήμιση έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά το βίντεο που δείχνει το διάσημο ζευγάρι σε μια αμήχανη στιγμή στα βραβεία Grammy 2023. Στο βίντεο, που έγινε viral, σύμφωνα με έναν ειδικό στην ανάγνωση χειλιών, η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να του είπε να δείχνει πιο φιλικός και να μην είναι τόσο βαριεστημένος, με τον Μπεν Άφλεκ να της απαντά: «Ίσως» συνεχίζοντας όμως να δείχνει την αδιαφορία του για τα Grammy.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ