Δέκα διάσημα ζευγάρια που απέδειξαν ότι η αγάπη τους αντέχει στον χρόνο

Δέκα διάσημα ζευγάρια που απέδειξαν ότι η αγάπη τους αντέχει στον χρόνο

Ζευγάρια του Χόλιγουντ έχουν καταφέρει να αφήσουν τη δική τους εποχή, για την ατελείωτη αγάπη και τον παράφορο έρωτα που έζησαν. Λατρεύτηκαν από το κοινό τους και ξεχώρισαν για την τρυφερότητα και τα λόγια που μοιράστηκαν δημόσια.

Μπορεί η σχέση τους να απασχόλησε πολλές φορές τη δημοσιότητα και να πέρασαν από σαράντα κύματα, όμως η αγάπη τους χτίστηκε σε γερά θεμέλια και άντεξε στο χρόνο.

Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και ξεπέρασαν τις δυσκολίες, που τις αντιμετώπισαν για να ζήσουν τις σχέσεις τους, όπως ακριβώς ήθελαν. Η αγάπη είναι αγάπη και είναι ένα συναίσθημα, που μοιράζεται «άνευ όρων». Ακολουθούν μερικά από τα διάσημα ζευγάρια που αγαπήθηκαν αμοιβαία και η αγάπη τους αποτέλεσε πρότυπο για τους θαυμαστές τους.

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Green Lantern το 2010. Ωστόσο, κράτησαν επαφή και η «φλόγα άναψε», όταν βρίσκονταν σε ένα τρένο και ταξίδευαν προς Βοστώνη. Τα πράγματα άλλαξαν για τη σχέση τους, όταν «μια εβδομάδα αργότερα, είπα πως έπρεπε να αγοράσουμε ένα σπίτι μαζί. Και το κάναμε», ανέφερε ο Ρέινολντς στο podcast SmartLess. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2012 και απέκτησαν τρία παιδιά.

Το ζευγάρι είναι διάσημο για το ότι «τρολάρει» ο ένας τον άλλον, ειδικά όταν πρόκειται για αναρτήσεις γενεθλίων ή επετείων. Για να γιορτάσει τον Ρέινολντς τον Οκτώβριο του 2020, η Λάιβλι έγραψε: «1) Ποια είναι η χαμένη ψυχή που επιλέγει πίτα για τούρτα γενεθλίων. 2) Ποιο ζώο τρώει την πίτα (τούρτα) χωρίς να σβήσει πρώτα τα κεριά. @vancityreynolds αυτός είναι. Χρόνια πολλά. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε ακόμα παντρεμένοι».

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις γνωρίστηκαν στα γυρίσματα σειράς «That' 70s Show» (1998-2006), όμως άρχισαν να βγαίνουν το 2012, μετά την συνάντησή τους στις Χρυσές Σφαίρες. Μετακόμισαν μαζί την ίδια χρονιά και ο Κούτσερ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον Φεβρουάριο του 2014.

Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την Ουάιατ Ιζαμπέλ Κούτσερ το 2014, και παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Oak Glen της Καλιφόρνια τον Ιούλιο του 2015. Το δεύτερο παιδί τους, Ντιμίτρι Πόρτγουντ Κούτσερ, ήρθε στη ζωή το 2016.

Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ

Η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κρασίνσκι γνωρίστηκαν, ενώ βρίσκονταν σε ένα εστιατόριο το 2008. Ο Κρασίνσκι την πήγε σε ένα σκοπευτήριο για το πρώτο τους ραντεβού την ίδια χρονιά, και μέχρι τον Αύγουστο του 2009 της είχε κάνει πρόταση γάμου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας στις 10 Ιουλίου 2010 και καλωσόρισαν την κόρη τους Χάιζελ Γκρέις τον Φεβρουάριο του 2014 και την Βάιολετ τον Ιούνιο του 2016.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε στις ταινίες «A Quiet Place» και «A Quiet Place Part II», όπου ενσάρκωσαν το ζευγάρι. Η Μπλαντ κέρδισε το βραβείο Screen Actors Guild για την ερμηνεία της και χρησιμοποίησε μέρος της ομιλίας της, για να ευχαριστήσει τον σύζυγό της: «Θα μοιραστώ το βραβείο με τον σύζυγό μου, Τζον Κρασίνσκι, γιατί όλη η εμπειρία του να το κάνω αυτό μαζί του, ήταν σπουδαία. Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Είμαι τόσο τυχερή που είμαι μαζί σου», είπε η Μπλαντ.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι παντρεμένοι από το 1988 . Ο ηθοποιός έχει αναφέρει, ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδε τη Γουίλσον σε ένα επεισόδιο του «The Brady Bunch» το 1972. Ωστόσο, το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Bosom Buddies» το 1981 και όλοι μπορούσαν να δουν τη χημεία τους, αλλά ο Χανκς ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη του από το κολέγιο, Σαμάνθα Λούις, εκείνη την εποχή.

Οι δυο τους επανενώθηκαν για να κινηματογραφήσουν το «Volunteers» το 1984 και τα υπόλοιπα τα έγραψε η ιστορία. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 1986 και παντρεύτηκαν το 1988, μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του Χανκς με την Λούις. Έχουν μαζί δύο παιδιά και ο Χανκς έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο. Σε μια συνέντευξη στο Us Weekly το 2019, η Γουίλσον περιέγραψε το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους λέγοντας: «Παντρευτήκαμε, αφοσιωθήκαμε ο ένας στον άλλο, αγαπιόμαστε και εργαζόμαστε σκληρά στη σχέση μας. Όχι μόνο αγαπάμε ο ένας τον άλλον, μας αρέσει να είμαστε μαζί, να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και να κρατάμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Αυτό είναι πάντα σημαντικό».

Νικ Τζόνας και Πριγιάνκα Τσόπρα

Το ζευγάρι είχε την πρώτη επικοινωνία, όταν ο Νικ Τζόνας, της έστειλε ένα μήνυμα στο Twitter: «Ακούω από μερικούς κοινούς φίλους ότι πρέπει να βρεθούμε». Η Πριγιάνκα Τσόπρα απάντησε την ίδια μέρα: «Η ομάδα μου μπορεί να το διαβάσει αυτό. Γιατί δεν μου στέλνεις απλώς μήνυμα;». Αυτό οδήγησε σε μια σειρά από μηνύματα, που ο Τζόνας αργότερα περιέγραψε ως «φιλικά με αρκετή δόση φλερτ».

Γνωρίστηκαν προσωπικά το 2017 στα Oscars Vanity Fair. Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, ο Νικ γονάτισε όταν είδε την Priyanka και μπροστά στους προσκεκλημένους αναφώνησε: «Είσαι αληθινή. Που ήσουν όλη μου τη ζωή;». Η Πριγιάνκα όμως είχε μόνο πέντε λεπτά για να μιλήσουν, επειδή έπρεπε να πάρει ένα αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Ινδία. Το ζευγάρι λέγεται όμως ότι συνέχισε να μιλάει μέσω μηνυμάτων.

Μέχρι τον Μάιο του 2018, είχε επιβεβαιωθεί ότι οι δυο τους είχαν σχέση και στα γενέθλια της Τσόπρα δύο μήνες αργότερα, ο Τζόνας της έκανε πρόταση γάμου. Οι δυό τους παντρεύτηκαν σε δύο τελετές στην Ινδία τον Δεκέμβριο.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα εμφανίστηκε στο βίντεο για το comeback single των Jonas Brothers, «Sucker», μαζί με τις γυναίκες των άλλων αδερφών, Σόφι και Ντανιέλ.

Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με την επιτυχία του γάμου η Πριγιάνκα είπε: «Νομίζω ότι είναι απλώς ειλικρινής και χρειάζεται ο ένας την παρέα του άλλου. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό κλειδί, είναι να μπορούμε να απολαμβάνουμε ο καθένας την παρέα του άλλου και απλά να περνάμε καλά».

Τον Ιανουάριο του 2022, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι είχαν υποδεχτεί το πρώτο τους παιδί μαζί μέσω παρένθετης μητέρας. Το παιδί τους ωστόσο, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποία έληξε αισίως, αφού η κόρη τους επέστρεψε στο σπίτι, έπειτα από 100 ημέρες σε μονάδας εντατικής θεραπείας για νεογνά.

Ριάνα και ASAP Rocky

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky ήταν φίλοι για χρόνια πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν το 2020. Ο ράπερ συμμετείχε στην παγκόσμια περιοδεία της Ριάνα «Diamonds» το 2013 και μάλιστα έπαιξαν και μαζί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του Ρόκι «Fashion Killa».

Tον Αύγουστο του 2020 ο Ρόκι έκανε μοντέλο για την καμπάνια Fenty Skin της Ριάνα και επιβεβαίωσαν τελικά τη σχέση τους στο People τον Νοέμβριο του 2020. Σε μια συνέντευξη τον Μάιο του 2021, ο Ρόκι αποκάλεσε τη Ριάνα ως την «αγάπη της ζωής μου». Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 13 Μαΐου του 2022. Την είδηση επιβεβαίωσε η ιστοσελίδα TMZ, σημειώνοντας πως ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του αγοριού.

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκίνησαν να έχουν ερωτική σχέση το μακρινό 2002, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και γρήγορα το ζευγάρι έφτασε στους αρραβώνες. «Η ιστορία μας ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Βέβαια, αν δεν είχα παίξει στην ταινία, δεν θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ, αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Τζένιφερ Λόπεζ. Η σχέση μας ήταν από την αρχή γεμάτη νόημα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Άφλεκ.

Ωστόσο, διέκοψαν τον γάμο τους και χώρισαν το 2004. Η «σπίθα άναψε» και πάλι τον Απρίλιο του 2021 και έκτοτε δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2022, ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ, δημιούργησε ένα βίντεο με στιγμές που πέρασαν μαζί όλα αυτα τα χρόνια. Η Λόπεζ μοιράστηκε το βίντεο γράφοντας: «Βλέποντάς τον με έκανε να σκεφτώ το ταξίδι της αληθινής αγάπης, τις απροσδόκητες ανατροπές της και ότι όταν κάτι είναι αληθινό, μπορεί πραγματικά να διαρκέσει για πάντα».

Μιλώντας για την επανασύνδεσή τους στο περιοδικό Rolling Stone , η Λόπεζ είπε: «Έχουμε μεγαλώσει και οι δύο. Είμαστε ίδιοι και διαφορετικοί. Και αυτό είναι το ωραίο. Έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία στην πραγματική αγάπη... Μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι δεν είναι αληθινό».

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού είχε αίσιο τέλος μιας και στις 17 Ιουλίου του 2022 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. O γάμος έγινε σε παρεκκλήσι στοΛας Βέγκας. Αντάλλαξαν όρκους και έδωσαν ο ένας στον άλλον το δαχτυλίδι που θα φορούν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Aναφορικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είχε πει στο Hollywood: «Δεν θέλουν άλλα παιδιά. Έχουν περάσει κι οι δύο από αυτό το στάδιο της ζωής τους».

Ζεντάγια και Τομ Χόλαντ

Το 2021, η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ απαθανατίστηκαν να φιλιούνται και έναν χρόνο αργότερα ο έρωτας του ζευγαριού, καλά κρατεί. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Spiderman και χημεία τους υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Μάλιστα, συνεχώς κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον, μέσα από τα μέσα ενημέρωσης. Όπως ο Τομ είπε στο περιοδικό GQ: «Το να την έχω στη ζωή μου ήταν τόσο καθοριστικό για τη λογική μου. Είναι τόσο καλή στο να είναι το πρότυπο για νεαρά αγόρια και κορίτσια».

Μπίλι Κράνταπ και Ναόμι Γουάτς

Ο Μπίλι Κράνταπ και η Ναόμι Γουάτς εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια μετά από τέσσερα χρόνια, στο κόκκινο χαλί των Βραβείων SAG 2022. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ταινία του Netflix Gypsy (2017), όπου ενσάρκωσαν το ζευγάρι.

Η Γουάτς ξεκίνησε να βγαίνει με τον Μπίλι Κράνταπ το 2017, αφού χώρισε από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Λιβ Σράιμπερ, με τον οποίο απέκτησε τους γιους της Σάσα και Σάμυ. O Μπίλι Κράνταπ, έχει έναν 17χρονο γιο από τον προηγούμενο του γάμο με την Μαρί-Λουίς Πάρκερ, με την οποία χώρισαν, όταν ήταν 7 μηνών έγκυος.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και σπανίως μιλούν για τα προσωπικά τους. Ωστόσο, αρκετές φορές ο παπαρατσικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές αγκαλιές.

Μπιγιονσέ και Jay-Z

Η σχέση της Μπιγιονσέ και του Jay-Z βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από το 2003, όταν συνεργάστηκαν στα «03 Bonnie & Clyde» και «Crazy In Love». Η Μπιγιονσέ είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ότι ήταν φίλοι για ενάμιση χρόνο πριν βγουν το πρώτο ερωτικό ραντεβού.

Παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή τον Απρίλιο του 2008 και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Μπλου Άιβι, τον Ιανουάριο του 2012, ενώ υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους Ρούμι και Σιρ τον Ιούνιο του 2017. Κατά καιρούς τα μέσα ενημέρωσης θέλουν το ζευγάρι να έχει προβλήματα στο γάμο του, όμως φαίνεται πως η αγάπη τους χτίστηκε σε γερά θεμέλια και το κοινό ακόμα λατρεύει το μουσικό ντουέτο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS