Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι: Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Αρτσι γιατί ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματός του

Μέγκαν Μαρκλ για το παλάτι: Δεν ήθελαν να γίνει πρίγκιπας ο Αρτσι γιατί ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματός του

«Βόμβες» μεγατόνων πέταξε η Μέγκαν Μαρκλ στην συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην Οπρα Γουίνφρι.

Μέγκαν Μαρκλ: Φοβούνταν για το χρώμα δέρματος του Αρτσι

Η δούκισσα του Σάσεξ ανέφερε μεταξύ άλλων πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της, Αρτσι, γιατί ανησυχούσαν για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα δέρματος του γιου της, κατηγορώντας τους ανοιχτά για ρατσισμό.

 

https://twitter.com/ChicksInTheOff/status/1368740713249275909?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368740713249275909%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fmegkan-markl-den-ithelan-na-kanoyn-prigkipa-ton-artsi

 

Αν και δεν αποκάλυψε από ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατυπώθηκαν αυτές οι «ανησυχίες» για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα (όπως τουλάχιστον σχολίασε), ανέφερε το περιστατικό και το πόσο την πλήγωσε η στάση αυτή.

Ανέφερε συγκεκριμένα πως της προκάλεσε «πόνο» η συμπεριφορά αυτή και κατηγόρησε το Παλάτι ότι αρνήθηκε να παρέχει προστασία στον Αρτσι 24 ώρες το 24ωρο, όπως συμβαίνει με όλα τα βασιλικά μέλη.

Οταν η Οπρα την ρώτησε λεπτομέρειες για το θέμα του τίτλου του Αρτσι, είπε συγκεκριμένα: «Τους μήνες που ήμουν έγκυος, την ίδια ώρα είχαμε συζητήσεις (με την βασιλική οικογένεια) του τύπου: δεν θα του δώσουμε ασφάλεια, δεν θα πάρει κάποιον τίτλο» και τόνισε ότι της εξέφρασαν ανοιχτά την «ανησυχία» τους για το χρώμα που θα είχε το παιδί.

 

https://twitter.com/Ebenezer_Peegah/status/1368743440289300481?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368743440289300481%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fmegkan-markl-den-ithelan-na-kanoyn-prigkipa-ton-artsi

 

Η Οπρα μόλις άκουσε το σχόλιο της Μέγκαν Μαρκλ πάγωσε: «Μισό λεπτό. Εγινε τέτοια συζήτηση για το χρώμα του παιδιού;» ρώτησε την Μέγκαν Μαρκλ με την τελευταία να απαντά: «Κάποια στιγμή και το τι θα σήμαινε αυτό, ή το πως θα έμοιαζε».

Η Οπρα πίεσε να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε και ο Πρίγκιπας Χάρι.

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογενειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν Μαρκλ μείνει έγκυος» εξομολογήθηκε.

Μέγκαν Μάρκλ: Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω πριν το γάμο, αλλά ζήτησε συγνώμη

Ακόμη, αντέκρουσε τις φήμες ότι η Κέιτ Μίντλετον έκλαψε εξαιτίας της, λέγοντας πως η τελευταία ήταν αυτή που έκανε την ίδια να κλάψει λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε.

Εχοντας τον σύζυγό της στο πλευρό της, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε μεταξύ άλλων την πρώτη της επαφή με την βασιλική οικογένεια και έκανε ένα «ταξίδι στον χρόνο» από την θερμή υποδοχή ως την «απομόνωσή» της, όπως περιγράφει στην συνέντευξη. Μία απομόνωση που παρομοίασε με το lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού.

Τι είπε για την πρώην γνωριμία της με την βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν Μαρκλ άρχισε να περιγράφει τις πρώτες της επαφές με την βασιλική οικογένεια. Αρχικά ανέφερε ότι δεν «έψαξα στο διαδίκτυο για τον σύντροφό μου» απαντώντας στις φήμες ότι έψαχνε πληροφορίες για τον πρίγκιπα Χάρι πριν τον παντρευτεί. Τόνισε πως ότι έπρεπε να γνωρίζει σχετικά με την ζωή του, της το έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος, ενώ για την συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ σχολίασε πως «δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση της με τη βασίλισσα», ωστόσο όταν την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται, τότε άρχισε να αγχώνεται.

«Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση - δεν το θυμάμαι», είπε η Μέγκαν. «Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια» πρόσθεσε αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν τρεις ημέρες πριν τον βασιλικό γάμο σε ιδιωτική τελετή, χωρίς την βασιλική οικογένεια και μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπουρι. Είπε μάλιστα ότι το πιστοποιητικό γάμου που έχει στο σπίτι της, έχει την συγκεκριμένη ημερομηνία και όχι την ημερομηνία του βασιλικού γάμου.

Περιμένουν κορίτσι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

Στην διάρκεια της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψαν και το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένουν. Αυτό θα είναι κορίτσι όπως είπε με χαρά η Μαρκλ.

Ακόμη, στην διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρκλ αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

  • «Δεν είχα πρόσβαση στο διαβατήριό μου, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά μου»
  • «Ζήτησα βοήθεια από το παλάτι, αλλά ποτέ δεν την είχα»
  • «Εφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχα άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν»
  • «Ελεγαν στον Χάρι πώς δεν είμαι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας και δεν θα έπρεπε να ζητάω βοήθεια»
  • «Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, το Παλάτι δεν έκαναν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο»
  • «Ο τσακωμός με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ηταν ανυπόφορο».
  • «Αφησα την καριέρα μου, την ζωή μου, τους φίλους μου, τα πάντα γιατί τον αγαπώ. Εγραψα επιστολές στην βασιλική οικογένεια και τους λέω πως εγώ εδώ είμαι, αξιοποιήστε με όπως εσείς νομίζετε. Αλλά δεν υπήρξε καμία καθοδήγηση. Δεν υπάρχουν σχολεία για το πως κάθεσαι, πως μιλάς, πως σταυρώνεις τα πόδια σου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήξερα καν τον βρετανικό ύμνο και κανένας δεν σκέφτηκε -μέσα στον μηχανισμό- να μου πει πέντε πράγματα και για την κοινωνία. Μοναχή μου τα βράδια γκούγκλαρα τα πάντα και έκανα μόνη μου πρόβες για να τους κάνω περήφανους».

Πρίγκιπας Χάρι: Ο πατέρας μου δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου -Σε διαφορετικά μονοπάτια με τον Γουίλιαμ

Αποκαλυπτικός ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι πάντως στις δηλώσεις του στην Οπρα. Οπως είπε, πριν αποχωρήσουν από το Παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με την Βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα Κάρολο. Μετά ο πατέρας του σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματα του, λέγοντάς του να του γράψει ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου» απάντησε, αποφασίζοντας έτσι την οριστική αποχώρηση από το παλάτι.

Ακόμη, ο Χάρι βλέποντας την πίεση και την σκληρή κριτική που δεχόταν η σύζυγός του από τα ΜΜΕ, ανέφερε πως έβλεπε την ιστορία να επαναλαμβάνεται, κάνοντας αναφορά στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

 

https://twitter.com/Phil_Lewis_/status/1368748933674110978?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1368748933674110978%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fmegkan-markl-den-ithelan-na-kanoyn-prigkipa-ton-artsi

 

Ακόμη, ο Χάρι είπε μεταξύ άλλων:

  • «Έπρεπε να μπω στα παπούτσια της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός και μπούλινγκ σε μια έγχρωμη δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι».
  • «Οταν βρήκα τοίχο, όπου και αν απευθύνθηκα για βοήθεια, τότε πήρα την απόφαση πως έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου. Θέλαμε να πάρουμε μια ανάσα από αυτόν τον συνεχή πόλεμο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε πουθενά βοήθεια».
  • «Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος όταν είδα πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της.. Στην αρχή δεν είπα στην οικογένειά μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν. Αλλά τους είπε κάποια στιγμή ότι αυτό που ζούμε δεν θα έχει καλό τέλος»
  • «Δεν φύγαμε λόγω της Μέγκαν. Οχι, ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ήξερα. Δεν το είχα δει. Ολη η οικογενειά μου είναι παγιδευμένη μέσα σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν»
  • «Αγαπώ τον αδερφό μου, όμως πλέον ακολουθούμε διαφορετικά μονοπάτια»

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS