Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη χθες -Τι είχε γίνει ακριβώς 37 χρόνια πριν

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη χθες -Τι είχε γίνει ακριβώς 37 χρόνια πριν

Όλα όσα κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κρύβουν πίσω τους μια ιστορία, επομένως και η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για την εγκυμοσύνη της, ήταν λογικό πως θα αποτελούσε, έστω και εν μέρει, ένα αφιέρωμα.

Η ανακοίνωση πως η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται ακριβώς 37 χρόνια αφότου τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού – και όχι μόνο – Τύπου, αποκάλυψαν πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον πρίγκιπα Χάρι.


Έτσι και τώρα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, που ζουν πλέον στην Καλιφόρνια, ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, έναν αδερφό ή μία αδερφή για τον μικρό γιο τους Άρτσι, που θα γίνει 2 ετών στις 6 Μαϊού.

 

Η εκπληκτική φωτογραφία της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης - Μακριά από τα βασιλικά στερεότυπα
Η 39χρονη Μέγκαν Μαρκλ και ο 36χρονος πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την χαρμόσυνη είδηση με μία εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν. Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή διαφέρει κατά πολύ από τις τυπικές ανακοινώσεις της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ξυπόλητος, χαμογελαστός και κάθεται στο γκαζόν ενώ κοιτάζει στοργικά την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι ξαπλωμένη στην αγκαλιά του και χαϊδεύει την κοιλιά της.


Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

 

Πριν από 37 χρόνια, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της επίσης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Πέρα όμως από την είδηση αυτή καθ’ αυτή, φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε με την χθεσινή ανακοίνωση να αποτίσει έναν φόρο τιμής – ξανά – στην μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα που έκανε επίσημη ανακοίνωση της δικής της εγκυμοσύνης στον Χάρι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα, η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του βρετανικού Τύπου στις 14 Φεβρουαρίου.

prigkipissa diana prigkipas carolos paidia mikra

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κάνει επίσημα γνωστή την εγκυμοσύνη στον πρίγκιπα Χάρι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Σύμφωνα με το αρχείο της εφημερίδας Daily Express, η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Νταϊάνας δημοσιοποιήθηκε με μια δήλωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ, στην οποία η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος «ήταν ενθουσιασμένοι» με την είδηση, προσθέτοντας πως η Νταϊάνα, που ήταν μόλις 22 ετών τότε, δεν είχε κάποια προτίμηση στο φύλο του μωρού.

prigkipissa diana exofillo egkimosini

Το εξώφυλλο της Daily Mail με την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα
Το εξώφυλλο της Daily Mail από εκείνη την εποχή έδειχνε μια φωτογραφία της ακτινοβολούσας πριγκίπισσας Νταϊάνας καθώς έφτανε σε ένα μπαλέτο στο Όσλο με την λεζάντα: «Αυτό το λαμπερό χαμόγελο τα λέει όλα».

Υπενθυμίζεται πως το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θα είναι το 8ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου ενώ η ανακοίνωση έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της δούκισσας του Σάσεξ πως απέβαλε το περασμένο καλοκαίρι σε άρθρο της στους New York Times.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS