Μέγκαν Μαρκλ: Τώρα θα μιλήσω, πριν δεν με άφηναν -Είναι πολύ διαφορετική η ζωή στο παλάτι από ό,τι φαντάζεστε

Μέγκαν Μαρκλ: Τώρα θα μιλήσω, πριν δεν με άφηναν -Είναι πολύ διαφορετική η ζωή στο παλάτι από ό,τι φαντάζεστε

Η Μέγκαν Μαρκλ σημείωσε πως έδωσε συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι διότι είναι πλέον ελεύθερη να εκφράσει τη δική της άποψη τώρα που η ίδια ο πρίγκιπας Χάρι, αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.


«Είπες, “λυπάμαι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή”» ακούγεται η Όπρα να λέει στο κλιπ, υπονοώντας πως επιχείρησε και νωρίτερα να εξασφαλίσει μια συνέντευξη μαζί της. «Θυμάμαι την συζήτηση μας πολύ καλά» απαντά η Μέγκαν Μάρκλ και συνεχίζει λέγοντας πως δεν της επιτρεπόταν να μιλήσει όσο βρισκόταν στο Παλάτι.

Η 39χρονη Μέγκαν και ο 36χρονος Χάρι άφησαν άναυδη τη βασιλική οικογένεια πέρυσι τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας ότι αποχωρούν από τον επίσημο βασιλικό τους ρόλο για να ζήσουν στην Καλιφόρνια. Το ‘διαζύγιο’ επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα, όταν ανακοινώθηκε ότι έδωσαν συνέντευξη στη Γουίνφρι.

Το Μπάκιγχαμ «διαιωνίζει ψεύδη», λέει η Μέγκαν Μαρκλ
«Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές επιλογές με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να είχα πει ‘ναι’ (σε προηγούμενο αίτημα για συνέντευξη). Δεν ήταν δική μου επιλογή», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ στη Γουίνφρι σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιοποίησε σήμερα CBS ενόψει της μετάδοσης της Κυριακής.

«Οπότε όταν ένας ενήλικας που έζησε μια ανεξάρτητη ζωή πηγαίνει στη συνέχεια σε αυτό το οικοδόμημα, αυτό διαφοροποιείται πολύ νομίζω από όσα οι άνθρωποι φαντάζονται, είναι σίγουρα απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιο τρόπο να μπορείς να λες ναι. Εννοώ, είμαι έτοιμη να μιλήσω» σημείωσε επίσης στο απόσπασμα η Μέγκαν Μαρκλ.

Σε προηγούμενο απόσπασμα, η Μέγκαν Μαρκλ λέει στη Γουίνφρι ότι το Μπάκιγχαμ «διαιωνίζει ψεύδη» για την ίδια και τον σύζυγό της, αναφερόμενοι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και θέλουν την Αμερικανίδα να φέρεται με άσχημο τρόπο σε εργαζόμενους στο παλάτι.

 

https://twitter.com/CBSThisMorning/status/1367823422730952711?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1367823422730952711%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fmegkan-markl-opra-goyinfri-proto-klip-05-03

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS