Σπάει τα ταμεία η συνέντευξη Μέγκαν -Χάρι: Πόσα πήρε η Οπρα, πόσα θα βγάλει το CBS και πόσα οι Σάσεξ

Σπάει τα ταμεία η συνέντευξη Μέγκαν -Χάρι: Πόσα πήρε η Οπρα, πόσα θα βγάλει το CBS και πόσα οι Σάσεξ

Μέχρι και 9 εκατομμύρια δολάρια λέγεται πως πλήρωσε το CBS στην Όπρα Γουίνφρεϊ προκειμένου να μεταδώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, όπου θα περιγράψουν την δραματική έξοδό τους από την βασιλική οικογένεια.

Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει καταβάλει τέλη άδειας μεταξύ 7 εκατομμυρίων και 9 εκατομμυρίων δολαρίων στην εταιρεία παραγωγής της Όπρα Γουίνφρεϊ, Harpro Productions, για τα δικαιώματα της συνέντευξής της με τα πρώην μέλη της βασιλικής συνέντευξης, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Φυσικά, το τηλεοπτικό δίκτυο θα βγάλει τα έξοδά του, καθώς αναμένεται να παρακολουθήσουν την συνέντευξη εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να μάθουν τι ακριβώς έγινε με την βασιλική οικογένεια και τους Σάσεξ.


Μάλιστα, οι θεατές έχουν ήδη πάρει μια γεύση με τα τρέιλερ που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν την Μέγκαν Μαρκλ να κατηγορεί τη βασιλική οικογένεια ότι «διαιωνίζει ψέματα» και να τονίζει πως η οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι ήταν αυτή που τους ώθησαν να μιλήσουν. Κι όλα αυτά, την ώρα που το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα πως θα ξεκινήσει έρευνα για ισχυρισμούς πως η Μέγκαν έκανε bullying στο προσωπικό του Κένσινγκτον και έδιωξε δύο βοηθούς.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη θα προβληθεί πρώτα στις ΗΠΑ την Κυριακή το βράδυ, παρά τις διαμαρτυρίες μερίδας Βρετανών που ζητούν να μπει σε αναμονή, καθώς ο πρίγκιπας Φίλιππος αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς.

meghan markle mavro forema kipos 0

9 εκατομμύρια δολάρια πήρε η εταιρεία της Όπρα Γουίνφρεϊ
Μέχρι σήμερα, οι οικονομικές λεπτομέρειες της συνέντευξης ήταν ένα καλά προστατευμένο μυστικό. Η εταιρεία της Όπρα Γουίνφρεϊ παρήγαγε την συνέντευξη πριν την πουλήσει.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι δεν θα πάρεουν φράγκο για την συνέντευξη, αλλά θα επωφεληθούν με άλλους τρόπους
Πηγές ανέφεραν στην Wall Street Journal χθες πως η συμφωνία που κλείστηκε αφορά μεταξύ 7 και 9 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, η Όπρα Γουίνφρεϊ είχε φροντίσει να μιλήσει και με άλλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, όπως το NBC και το ABC.

Πώς θα καλύψει το ποσό το CBS- Τρελά λεφτά για κάθε διαφήμιση
Η διάσημη παρουσιάστρια έχει δεσμούς τόσο με το CBS όσο και με την Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, μέσω της καλής της φίλης Γκέιλ Κινγηκ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του δικτύου και φίλη της δούκισσας του Σάσεξ.
Όσο για το CBS, αναμένεται να βγάλει τα χρήματά του μέσω των διαφημιστικών συμφωνιών, με μία διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων κατά την διάρκεια της δίωρης εκπομπής να κοστίζει περίπου 325.000 δολάρια, αναφέρει η Wall Street Journal. Αυτό είναι περίπου το διπλάσιο του κόστους μιας κανονικής διαφήμισης που προβάλλεται κατά την διάρκεια μιας κυριακάτικης εκπομπής

Η εκπομπή αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως θα ήταν διάρκειας 90 λεπτών, ωστόσο το CBS την επέκτεινε, κάνοντάς την δίωρη, δίνοντας έτσι στο δίκτυο ένα επιπλέον εμπορικό διάλειμμα για να κερδίσει ακόμη περισσότερα από τις διαφημίσεις.

Επίσης, μέρος της συμφωνίας προέβλεπε πως το CBS θα είχε το δικαίωμα να χορηγήσει άδεια για προβολή της στις διεθνείς αγορές. Υπό αυτό το πρίσμα, το δίκτυο την έχει πουλήσει ήδη σε 17 χώρες και σε ολόκληρη την υποσαχάρια Αφρική – όπου υπάρχουν 52 χώρες, με το ITV του Ηνωμένου Βασιλείου να έχει πληρώσει ήδη ένα εκατομμύριο δολάρια για τα δικαιώματα προβολής της. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στην Αγγλία την Δευτέρα το βράδυ. Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έδωσαν τα άλλα δίκτυ για την προβολή της συνέντευξης.

Φράγκο δεν θα πάρουν οι Σάσεξ
Πάντως, εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, τόνισε ότι το ζευγάρι δεν έχει λάβει χρήματα για την συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Ωστόσο, αναμένεται να συγκεντρώσουν επάνω τους την απαιτούμενη προβολή καθώς αναζητούν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες μετά την απομάκρυνση από τη βασιλική οικογένεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS