Viral βίντεο: Γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για μια ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα σε παραλία της Ιταλίας

Viral βίντεο: Γυναίκες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί για μια ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα σε παραλία της Ιταλίας

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε παραλία της Ιταλίας το Σαββατοκύριακο όταν δύο γυναίκες απαίτησαν να καθίσουν σε ξαπλώστρες ακριβώς μπροστά στο κύμα.

Οι δύο γυναίκες, συγκεκριμένα, απαίτησαν να τους δοθούν ξαπλώστρες κοντά στη θάλασσα, βάζοντάς τες μπροστά από ανθρώπους που βρίσκονταν για ώρες στην παραλία, δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, επικαλούμενος μάρτυρα.

Οι ναυαγοσώστες όμως αρνήθηκαν και ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των γυναικών και άλλων παραθεριστών, με πλάνα που τις δείχνουν να παλεύουν και να τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης.

Οι μάρτυρες δήλωσαν πως οι γυναίκες στη συνέχεια, στράφηκαν εναντίον των ναυαγοσωστών της παραλίας που προσπαθούσαν να τις απομακρύνουν και πως ο καβγάς συνεχίστηκε για «περισσότερο από μισή ώρα».

«Όλα αυτά για μια ξαπλώστρα στην παραλία;»: Ξέσπασε βουλευτής

Οι βίαιες σκηνές έλαβαν χώρα στο παραθαλάσσιο θέρετρο Βαρκατούρο, κοντά στη Νάπολη, όπου οικογένειες απολάμβαναν το μπάνιο τους. Οι ντόπιοι έκαναν αναφορές στον βουλευτή Φραντσέσκο Εμίλιο Μπορέλι, στις οποίες περιέγραφαν λεπτομερώς πώς ξέσπασε ο «πολύ βίαιος» καβγάς.

Ο Μπορέλι με τη σειρά του, τον χαρακτήρισε «ανεξέλεγκτη βία». Σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Ένας καβγάς μεταξύ γυναικών στο φως της ημέρας, μπροστά σε οικογένειες και παιδιά. Για ποιο λόγο; Για μια ξαπλώστρα στην παραλία. Έχουμε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, σπέρνοντας πανικό σε μια παραλία, δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι. Ζητάμε να εντοπιστούν αυτές οι γυναίκες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».

Το βίντεο με το περιστατικό που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, δείχνει γυναίκες με μαγιό και άλλες με ρούχα να χτυπούν και να παλεύουν μεταξύ τους. Τα πρόσωπά τους είναι ελάχιστα ορατά στα πλάνα καθώς παλεύουν με τους λουόμενους που προσπαθούν να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Περίπου 12 άτομα διακρίνονται γύρω από τις γυναίκες, τα οποία καταβάλουν προσπάθειες να τις χωρίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ