Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε σε κατάσταση μέθης τον σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο

Κάρυστος: Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε σε κατάσταση μέθης τον σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής γνωστή ηθοποιός που βρισκόταν για διακοπές στην Κάρυστο με τον σύζυγό της καθώς τον ξυλοκόπησε άγρια.

Σύμφωνα με το eviathema, πρόκετια για μία 38χρονη ηθοποιό που πριν αρκετά χρόνια είχε κάνει μεγάλη επιτυχία ως πρωταγωνίστρια πολύ αγαπητής σειράς.

Ο καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές, λίγο μετά το απόγευμα, όταν η ηθοποιός έχοντας καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Με κοκκινίλες στο πρόσωπο ο σύζυγος της ηθοποιού

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τον καυγά ήταν εμφανή τα σημάδια και οι κοκκινίλες στο πρόσωπο του συζύγου της, ενώ η εικόνα του δωματίου μαρτυρούσε τι προηγήθηκε καθώς βρέθηκαν σπασμένα γυαλιά και τζάμια και καθρέφτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ