ΖΩΗ

Γιάννης Μπέζος: «Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους, έρχονται να δουν εμένα»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Μπέζος παραδέχθηκε πως αφουγκράζεται πλήρως το τι συμβαίνει κάτω από τη σκηνή και εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους ρόλους που ενσαρκώνει.

«Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν λίγες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν» δήλωσε.
Πώς αντιδράει ο ίδιος σε μια πιθανή θεατρική αποτυχία; «Αισθάνομαι ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου, εγώ φταίω! Εννοώ ότι για παράδειγμα φταίει ο χρόνος ή ο χώρος που δεν είναι ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις επιθυμίες του κόσμου […] Το διορθώνεις κατεβάζοντας την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου. Αν ήμουν στη θέση του επιχειρηματία, θα κατέβαζα πιο νωρίς τα έργα μου! Έχω μεγαλύτερη αγωνία και άγχος όταν έχω έναν επιχειρηματία πάνω από το κεφάλι μου. Παίζουν πολλά ρόλο για την επιτυχία μιας παράστασης μεταξύ αυτών και η επικοινωνία και εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος στην επικοινωνία, δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αλλά πάντα νιώθω ότι κάτι δεν έκανα καλά εγώ. Δεν μπορεί να έχω εγώ το όνομά μου πάνω και να φταίει η ταξιθέτρια», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Όσο για το αν έχει λόγο σε ό,τι συμβαίνει σε μια θεατρική παράστασης, ο ίδιος παραδέχθηκε πως έχει λόγο για τα πάντα αλλά και ότι πλέον δεν κάνει «εκπτώσεις», αφού όπως ξεκαθάρισε «δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω με κάποιον ηθοποιό που δεν θέλω και ειδικά τώρα μετά από τόσα χρόνια».

Τέλος ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για τα αυτόγραφα που δεν του αρέσει να δίνει «Ας στεναχωριέται το κοινό, αλλά με εκτιμά περισσότερο γιατί ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος αυθόρμητα να με αγκαλιάσει και να βγάλουμε φωτογραφία γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο, δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ και δεν τους εκτιμώ. Με το έργο μου έχω δείξει ότι τους αγαπώ πιο πολύ από κάτι άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με νοιάζει αν χάσω το θαυμασμό του κόσμου, την εκτίμησή του δεν θέλω να χάσω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS