Έγκλημα στη Φλώρινα: «Μέχρι να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει έξι μαχαιριές»

Έγκλημα στη Φλώρινα: «Μέχρι να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει έξι μαχαιριές»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση ενός 32χρονου στον 30χρονο σύντροφο της πρώην κοπέλας του σε ψητοπωλείο το βράδυ του Σαββάτου στη Φλώρινα.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η αίτια ήταν η ερωτική αντιζηλία και η θανατηφόρα επίθεση του 32χρονου στον 30χρονο έγινε χωρίς ούτε καν να πουν μια κουβέντα ο ένας τον άλλο. Ο 32χρονος έφτασε στο ψητοπωλείο όπου ήταν ο 30χρονος και τον μαχαίρωσε αρκετές φορές σε θώρακα, κοιλιά και πρόσωπο. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, ενώ δίπλα του με αίματα και μαχαιρωμένος στην ωμοπλάτη ήταν ο αδερφός της συντρόφου του θύματος, σύμφωνα με το MEGA.

Λεπτά μετά την επίθεση του 32χρονου πολίτες τον ακινητοποίησαν και έπειτα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Ο 32χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς.

Το έγκλημα έγινε αστραπιαία χωρίς να υπάρχει περιθώριο αντίδρασης, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κάποιοι από τους οποίους βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τον δράστη.

Μιλώντας στο MEGA, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι «μέχρι να καταλάβω τι έγινε, είχε φάει 5 με 6 μαχαιριές. Δεν μπορώ να συνέλθω».

«Ούτε καλημέρα ούτε καλησπέρα. Πήρε το μαχαίρι και άρχισε το μαχαίρωμα», είπε ένας άλλος. «Με το μαχαίρι στο χέρι τι να προσπαθήσω εγώ να κάνω… Προλαβαίνεις να κάνεις κάτι;».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ