Ο Max Verstappen όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Τύφλα στο μεθύσι πάρταρε με οδηγό της Mercedes στο Μονακό [video]

Ο Max Verstappen όπως δεν τον έχετε ξαναδεί -Τύφλα στο μεθύσι πάρταρε με οδηγό της Mercedes στο Μονακό [video]

Ο Max Verstappen μετά την πραγματικά πολύ δύσκολη έναρξη της φετινής σεζόν της Formula 1 πάρταρε στο Μονακό με παρέα που δεν περίμενε κανείς.

Ο Max Vertstappen σίγουρα αντιμετωπίζει μια από τις πιο δύσκολες εκκινήσεις σεζόν καθώς στους τρεις αγώνες που έχουν ήδη γίνει από τους 23, δεν κατάφερε να τερματίσει σε δύο (στην Τζέντα τερμάτισε και μάλιστα πρώτος), λόγω προβλημάτων στο μονοθέσιο της Red Bull. Συγκεκριμένα, οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Αυστραλία έκλεισαν με DNF για τον Max Verstappen. Απογοητευτικό και δύσκολο. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τα τεράστια προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη νέα σεζόν και όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, παρά το μεγάλο κεφάλι που έχει πάρει ήδη ο Charles Leclerc, απάντησε -και λογικό- ότι για να μιλήσουμε για το πρώτάθλημα θα πρέπει πρώτα το αυτοκίνητο απλά να τερματίζει, κάτι που δεν συνέβη ήδη δύο φορές για τον πρωταθλητή της Formula 1.

Να σημειωθεί ότι ο Max Verstappen βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης για το πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1, πίσω από τους Charles Leclerc, George Russell, Carlos Sainth, Sergio Perez και Lewis Hamilton. Συνολικά η διαφορά του με τον πρωτοπόρο οδηγό της Ferrari είναι στους 46 βαθμούς.

Πριν την Ιμολα, το επόμενο Σαββατοκύριακο, πάντως, και ενώ οι καθολικοί γιόρταζαν το Πάσχα, ο Max Verstappen χαλάρωσε στο σπίτι του, στην πόλη του, στο Μονακό.

Σε βίντεο που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media διακρίνεται ο Max Verstappen εμφανώς μεθυσμένος, από τη μια με τον δημοφιλή σταρ του TikTok Khaby Lame και από την άλλη να παρτάρει εκτός ορίων με την σύντροφό του Κέλι Πικέ αλλά και τον αναπληρωματικό οδηγό της ομάδας της Mercedes στη F1 Nyck de Vries. O de Vries είναι ουσιαστικά ο τρίτος οδηγός της Mercedes στη Formula 1 και οδηγός της  Mercedes-EQ Formula E Team στο υπό εξέλιξη φετινό πρωτάθλημα της Formula E. Εχει κερδίσει το πρωτάθλημα της Formula 2 και το πρωτάθλημα της Formula Ε όπου διεκδικεί ξανά τον τίτλο, ενώ το όνομά του συζητήθηκε φέτος ευρέως και για την Formula 1 και για το αν θα ήταν το πρόσωπο εκείνο που θα κάλυπτε τη θέση του George Russell στη Williams, ενώ δεν λείπει ποτέ στην οποιαδήποτε συζήτηση γίνεται για είσοδο νέου οδηγού στη Mercedes.

O Νyck de Vries με τον Toto Wolff:

 

Στο Αμπου Ντάμπι δυο ημέρες μετά τον επεισοδιακό τελικό, στις δοκιμές, οδηγώντας το μονοθέσιο του Lewis Hamilton:

 

O Max Verstappen με τον Khaby Lame

Στο βιντεάκι με τον Khaby Lame ο tiktoker που είναι γνωστός για τα αστεία του βίντεο στα social media και ο Max Verstappen κάνουν τη διάσημη πόζα του Lame που είναι σήμα κατατεθέν του.

 

Ο Max Verstappen παρτάρει με τον Nyck de Vries

Οσο για τα βίντεο με τον Nyck de Vries, οι δύο οδηγοί χορεύουν σαν να μην υπάρχει αύριο και σαν να ζουν μακράν την ωραιότερη στιγμή τους.

Βλέποντας τους δύο οδηγούς να απολαμβάνουν τη νύχτα τους στο Μονακό, γεμίζοντας μπαταρίες για Ιμολα, οι φαν τους πραγματικά αιφνιδιάστηκαν, αν και δεν θα έπρεπε καθώς πέρα από τα προφανή που τους χωρίζουν, ότι δηλαδή απλά ανήκουν σε δυο διαφορετικές ομάδες της Formula 1, οι οποίες, μάλιστα, κατά την περσινή χρονιά ήρθαν σε ακραία κόντρα μεταξύ τους για το πρωτάθλημα, όλα αυτά που ενώνους τους οδηγούς της Formula 1 μεταξύ τους είναι πολύ περισσότερα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για οδηγούς της ίδιας γενιάς που σημαίνει ότι γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια στα πρωταθλήματα των καρτ και έχουν περάσει πολύ, πολύ, πολύ, πολύ χρόνο μαζί και πολλοί εξ΄αυτών έχουν ακολουθήσει παράλληλες πορείες μέχρι τη Formula 1. Οπως ο Verstappen και ο de Vries.

Επιπλέον είναι και οι δύο Ολλανδοί, κάτοικοι Μονακό πλέον αμφότεροι και στενοί φίλοι. Ο Nick de Vries μάλιστα είχε μιλήσει για τη φιλία τους το περασμένο καλοκαίρι, κάνονας ειδική μνεία στην καλοσύνη και την ευγένια του Max, αλλά και σε όλα αυτά πους συνδέουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ