Νικητής ο Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό

Νικητής ο Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό

Νικητής ανακηρύχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό. Ο οδηγός της Red Bull ξεκίνησε πρώτος και διατήρησε τη θέση του μέχρι και το τέλος του αγώνα. Ο Λούις Χάμιλτον δεν κατόρθωσε να πιέσει σε αυτόν τον αγώνα και τερμάτισε στην 7η θέση.

 

Μετά την αδυναμία συμμετοχής του Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari) ο Ολλανδός εκκίνησε πρώτος και δεν άφησε ποτέ την πρώτη θέση, σημειώνοντας την παρθενική νίκη της καριέρας του στο Πριγκιπάτο και δεύτερη συνολικά για το 2021.

Ο Φερστάπεν εκκίνησε απ’ την pole position, καθώς παρά το γεγονός ότι ο Λεκλέρκ είχε τον καλύτερο χρόνο το Σάββατο δεν κατέστη δυνατό να επιλυθεί το πρόβλημα στο μονοθέσιό του μετά το τρακάρισμά του δευτερόλεπτα πριν το φινάλε των κατατακτήριων.

Κάνοντας λοιπόν ένα «μεστό» αγώνα επικράτησε εύκολα στο Μονακό κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών της εφετινής Formula-1, με 105 βαθμούς, προσπερνώντας τον Χάμιλτον (101 β.).

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Κάρλος Σάινθ που ανέβηκε στο πρώτο βάθρο της Ferrari για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Λάντο Νόρις (McLaren).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ