Χωρίς τιμωρία πάλι ο Vestappen -Συνεχίζεται η ασυλία του Ολλανδού;

Χωρίς τιμωρία πάλι ο Vestappen -Συνεχίζεται η ασυλία του Ολλανδού;

Αρνητικός πρωταγωνιστής σε δύο περιστατικά ήταν ο Verstappen κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Ιαπωνίας, με τους κριτές να αποφασίζουν τη διερεύνηση μιας καταφανέστατης παράβασης των κανονισμών.

Με διαφορά μόλις 10 χιλιοστών του δευτερολέπτου, ο M. Verstappen κατέκτησε την pole position του ιαπωνικού Grand Prix, πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου επί ιαπωνικού εδάφους.

Ωστόσο, πολύ πριν πανηγυρίσει την pole position, o Ολλανδός πρωταγωνίστησε σε δύο περιστατικά τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να επιφέρουν μια ποινή. Αρχικά ο Verstappen είχε μια μη ασφαλή έξοδο από τα paddocks της Red Bull Racing, κλείνοντας τον δρόμο του διερχόμενου από το pitlane μονοθεσίου, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε να προκαλέσει μια σοβαρή σύγκρουση όταν με έναν απρόκλητο ελιγμό κινήθηκε προς το μονοθέσιο του L. Norris που εκείνη τη στιγμή τον προσπερνούσε.

Μάλιστα για να αποφύγει τη σύγκρουση ο Norris χρειάστηκε να βγάλει το μονοθέσιο της McLaren εκτός πίστας και σημειώθηκε από τους αγωνοδίκες οι οποίοι πρόκειται να εξετάσουν το συμβάν και να αποφασίσουν για το αν θα τιμωρηθεί ο Ολλανδός.

Μια απόφαση η οποία θα μπορούσε να ληφθεί πριν τη λήξη της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών, οριστικοποιώντας και τη σειρά της εκκίνησης του αυριανού αγώνα για πολλοστή φορά μετατέθηκε, αφήνοντας με την… απορία τα εκατομμύρια τηλεθεατών του ιαπωνικού Grand Prix.

Κρίνοντας μάλιστα από την πορεία που έχουν τέτοιου είδους… αναβολές, είναι κάτι παραπάνω από πιθανόν το… ανθρώπινο λάθος του Verstappen να μην του στοιχίσει τίποτα και να μην χαλάσει τη φιέστα πρωταθλήματος, στη σκιά ενός οικονομικού σκανδάλου που θέλει τη Red Bull να έχει καταπατήσει την περσινή τους κανονισμούς σε σχέση με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό των ομάδων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ