Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε φωτό με τη μικρότερη κόρη του και όλοι τον ρωτούν αν είναι... κλώνος του

Γιώργος Λιανός: Δημοσίευσε φωτό με τη μικρότερη κόρη του και όλοι τον ρωτούν αν είναι... κλώνος του

Στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είχε την ευκαιρία να απολαύσει λίγο χρόνο παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά από μία ακόμη απαιτητική σεζόν.

Ο παρουσιαστής, μετά από αρκετούς μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor, και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, βρέθηκε στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, από πού ανήρτησε μία φωτογραφία με τη μικρότερη κόρη του, Βαλέρια.

Γιώργος Λιανός: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός «ανέβασε» το απόγευμα της Κυριακής, 23/06, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία όπου καταγράφεται στην ίδια πόζα με τη μικρή του κόρη, και φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

 

Η ανάρτησή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους followers του, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν αν ο δημοφιλής παρουσιαστής χρησιμοποίησε... καρμπόν, σχολιάζοντας την ομοιότητα που έχει η τρισχαριτωμένη Βαλέρια με τον μπαμπά της.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ