Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έγινε 19: Οι ευχές του πατέρα της στο Instagram, πόζαραν παρέα

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά έγινε 19: Οι ευχές του πατέρα της στο Instagram, πόζαραν παρέα

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Τετάρτη για τον Νίκο Χαρδαλιά, αφού η πρωτότοκη του κόρη, Ιωάννα, είχε γενέθλια και έγινε 19 ετών.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του αυτή τη περίοδο, βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στην 19χρονη Ιωάννα δημόσια.

«Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου…. Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα είναι η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου και είναι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει άλλη μία κόρη, τη μικρή Δήμητρα, με την σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι αθλήτρια και γυμνάστρια.

 

https://www.instagram.com/p/CAa8rRqpAfW/?utm_source=ig_embed
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ