Το ντεμπούτο της «κρυφής κόρης του Πούτιν» ως DJ στο πάρτι της σε νάιτ κλαμπ της Μόσχας [βίντεο]

Το ντεμπούτο της «κρυφής κόρης του Πούτιν» ως DJ στο πάρτι της σε νάιτ κλαμπ της Μόσχας [βίντεο]

Σε ρόλο DJ σε trendy νάιτ κλαμπ της Μόσχας γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της μια φοιτήτρια, που λέγεται ότι είναι η κρυφή κόρη του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αν και ο 68χρονος ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δεν την έχει αναγνωρίσει επίσημα ως κόρη του, από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν προ τετραμήνου οι φήμες ότι είναι καρπός της σχέσης του με την 45χρονη Σβετλάνα Κριβονόγκιτς, πρώην καθαρίστρια και νυν εκατομμυριούχο ιδιοκτήτρια νυκτερινού κέντρου με ερωτικά σόου, η Λουίζα Ροζόβα, γνωστή επίσης ως Ελιζαβέτα Κριβονόγκιτς, εθεάθη σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ σε κρατικό αυτοκίνητο στο κατάμεστο νυκτερινό κέντρο στη ρωσική πρωτεύουσα. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι «πολυάριθμοι» αστυνομικοί με πολιτικά από μια ειδική μονάδα αντιμετώπισης εξτρεμιστικών ομάδων συνόδευσαν τη νεαρή στο πάρτι γενεθλίων της στο κλαμπ Rovesnik, ενώ δεν επετράπη η είσοδος σε κάποιους δημοσιογράφους.


Η παρουσία της Λουίζας, γνωστής για την δίψα της για πολυτέλεια, δεν είχε προαναγγελθεί, αλλά οι ιθύνοντες του κλαμπ είχαν πει ότι θα καταφθάσει «ένας άκρως απόρρητος επισκέπτης από την Αγία Πετρούπολη» και το κέντρο ήταν κατάμεστο. Η «κρυφή κόρη του Πούτιν» φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ κι όταν δεν έπαιζε μουσική, έπινε κρασί από ένα ποτήρι. Η 18χρονη έχει αρνηθεί να επιβεβαιώσει την εκτίμηση του ειδικού του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ, Χασάν Ουγκάιλ, ότι μοιάζει πάρα πολύ στον Ρώσο πρόεδρο. Παραδέχθηκε όμως στη ρωσική έκδοση του περιοδικού GQ ότι «πιθανώς» θυμίζει τον Πούτιν όταν ήταν νέος προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μοιάζουν στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς».

H «κρυφή κόρη του Πούτιν» φέρεται να γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της σε νάιτ κλαμπ στη Μόσχα / Φωτογραφία: Instagram @angelika_savich
Οι εορτασμοί για τα 18α γενέθλιά της ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα σε πάρτι με φίλους, ενώ στην τούρτα ήταν γραμμένο στα Αγγλικά: «Η όμορφη γυναίκα γίνεται 18». Η φίλη της, Ανζέλικα Σάβιτς, ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «είσαι το πιο θερμό, ειλικρινές, αξιοπρεπές άτομο που έχω γνωρίσει. Και φυσικά το πιο μοδάτο κορίτσι, η πιο στιλάτη όμορφη γυναίκα (επισήμως πλέον γυναίκα)! Συνέχισε να ακτινοβολείς τη θέρμη σου. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!»

Elizaveta Krigonovich birthday party
Σε βίντεο διακρίνεται η «εξώγαμη κόρη του Πούτιν» να σβήνει τα κεράκια και να κόβει την τούρτα της, ενώς ‘ ένα άλλο διακρίνεται σε μια βόλτα με λιμουζίνα σε μπαρ. Χθες το βράδυ έφθασε στη Μόσχα – με ταξί, όπως αστειεύτηκε – στο νάιτ κλαμπ, αλλά ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τη μετέφερε μια «κρατική» BMW 7 που είχε παραχωρηθεί νωρίτερα στον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας και είχε χρησιμοποιηθεί επίσης από τον πρεσβευτή του Βατικανού στη χώρα. Ο οδηγός της λιμουζίνας φέρεται να έχει εργαστεί στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και να διαθέτει φίλους στην κυβέρνηση Πούτιν.

Τον περασμένο Νοέμβριο ρεπορτάζ της ρωσικής αντιπολιτευόμενης ιστοσελίδας Proekt υποστήριξε ότι ο Πούτιν απέκτησε τη Λουίζα από την ερωμένη στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της επόμενης, περιλαμβανομένης της περιόδου που εκείνος ήταν επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας αντικατασκοπείας FSB (διαδόχου της KGB). Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η Σβετλάνα Κριβονόγκιτς έχει περιουσία 88 εκ. Δολαρίων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πολλά ακίνητα, αλλά και μετοχές σε μεγάλη ρωσική τράπεζα κι ότι η Λουίζα είναι η κληρονόμος της. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν είχε πει τότε ότι τα περί «εξώγαμης κόρης» του Ρώσου προέδρου «δεν είναι πολύ πειστικά» και χαρακτήρισε «αβάσιμες» τις πληροφορίες. Η σχέση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου με την Κριβονόγκιτς φέρεται να έληξε περίπου την περίοδο που σύναψε δεσμό με την Ολυμπιονίκη γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα – 37 ετών σήμερα και επικεφαλής φιλοκυβερνητικού ομίλου ΜΜΕ (National Media Group) στη Ρωσία. Επισήμως ο Πούτιν έχει δύο κόρες, την 35χρονη Μαρία και την κατά ένα χρόνο μικρότερή της Κατερίνα, από τον γάμο του με την Λιουντμίλα Πούτινα, από την οποία πήρε διαζύγιο πριν από οκτώ χρόνια.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/kryfi-kori-poytin-parti-genethlion-nait-klamp-mosha

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ