Ο αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι, κάνει διακοπές σε Αθήνα και Μύκονο με την κούκλα σύντροφό του

Ο αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι, κάνει διακοπές σε Αθήνα και Μύκονο με την κούκλα σύντροφό του

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο αδελφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι με την κούκλα σύντροφό του Κέιλι Κόουαν.

Ο 48χρονος ηθοποιός και η 26χρονη συνάδελφός του βρέθηκε στην Μύκονο αλλά και στην Αθήνα για να ζήσουν το ελληνικό καλοκαίρι και να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας.

Οι δύο τους εθεάθησαν στον φάρο Αρμενιστή, να περπατούν στα σοκάκια ανάμεσα στους τουρίστες. Ήταν ντυμένοι casual, με καπέλο, σορτς και μακρυμάνικο λόγω του αέρα.

Η 26χρονη Κέιλι γέμισε το Instagram της με φωτογραφίες όπου απολαμβάνει το νησί των Ανέμων, τα λιθόστρωτα σοκάκια και τις παραλίες, φορώντας ένα αέρινο λευκό φόρεμα αλλά και το σέξι μαγιό της.

Ο Κέισι Άφλεκ βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea» το 2017, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές παραγωγές όπως «Oppenheimer», «Ocean», καθώς και το «Gone Baby Gone», την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο αδελφός του, Μπεν Άφλεκ.

Από το 2006 ως το 2017 ήταν παντρεμένος με την Σάμερ Φίνιξ, την μικρότερη αδελφή του Χοακίν Φίνιξ, με την οποία απέκτησε δύο γιούς.

Από την άλλη, η κατά 22 χρόνια νεότερή του Κέιλι έγινε γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες «Sunrise in Heaven», «Willy’s Wonderland», «Spinning Gilda» και «Frank and Penelope».

 

Σε θερινό στην Αθήνα ο Κέισι Άφλεκ με τη σύντροφό του

Το ζευγάρι, που επιβεβαίωσε πρόσφατα την σχέση του, βρέθηκε και στην Αθήνα. Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε τη θέα της Ακρόπολης από το ξενοδοχείο The Dolli Athens όπου διέμειναν, στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, βρέθηκαν στο πλήρως ανακαινισμένο θερινό σινεμά Αίγλη Ζαππείου, που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 31 Μαϊου.

Ο Κέισι Άφλεκ πόζαρε με τον σκηνοθέτη Κώστα Γούναρη, φορώντας τζιν, t-shirt, γυαλιά ηλίου και καπέλο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ