Viral βίντεο του Μπεν Αφλεκ: Τι έστειλε σε γυναίκα που τον απέρριψε σε app γνωριμιών

Viral βίντεο του Μπεν Αφλεκ: Τι έστειλε σε γυναίκα που τον απέρριψε σε app γνωριμιών

Viral έγινε τη Δευτέρα βίντεο στο οποίο ο Μπεν Αφλεκ φαίνεται να «καταδιώκει» μία γυναίκα η οποία προηγουμένως τον απέρριψε στην εφαρμογή Raya πιστεύοντας ότι το προφίλ του ήταν ψεύτικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Nivine Jay δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok γράφοντας: «Σκέφτομαι την εποχή που ταίριαξα με τον Μπεν Άφλεκ στο Raya και σκέφτηκα ότι ήταν ψεύτικος έτσι τον έκανα unmatch και μου έστειλε ένα βίντεο στο Instagram». Στη συνέχεια ακολουθεί ένα Instagram βίντεο του ηθοποιού να μιλάει απευθείας στην κάμερα στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι είναι ο ίδιος και να λέει: «Nivine, γιατί με έκανες unmatch; Εγώ είμαι».

Το Raya περιγράφεται συχνά ως η έκδοση του Tinder για διασημότητες, καθώς η εφαρμογή γνωριμιών απαιτεί συνδρομή και διαδικασία ελέγχου, η οποία είναι δελεαστική για μεγάλους σταρ του κινηματογράφου όπως ο Μπεν Άφλεκ.

Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε ότι μπήκε στο Raya μετά τον χωρισμό της από τον φίλο της το 2016, ενώ φημολογείται ότι μέλος έγινε και ο Τσάνινγκ Τάτουμ μετά τον χωρισμό με την Jessie J. Οι φήμες για τον Μπεν Άφλεκ είχαν ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν το προφίλ του ήταν αληθινό.

Από την πλευρά της η Daily Mail μετά το βίντεο της Nivine Jay επικοινώνησε με εκπροσώπους του ηθοποιού, ωστόσο δεν ήταν διαθέσιμοι για σχόλια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS