Παραδέχθηκε τις μαχαιριές στον ξάδερφό του ο ποδοσφαιριστής Κουίνσι Προμές - Τον «καίνε» οι τηλεφωνικές του συνομιλίες

Παραδέχθηκε τις μαχαιριές στον ξάδερφό του ο ποδοσφαιριστής Κουίνσι Προμές - Τον «καίνε» οι τηλεφωνικές του συνομιλίες

Σε μια υπόθεση που κρατάει από τον Ιούλιο του 2020, ο Ολλανδός διεθνής κατηγορείται πως μαχαίρωσε στο πόδι έναν εξάδελφό του μετά από ένα οικογενειακό πάρτι, με τους λόγους να παραμένουν άγνωστοι μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που φέρνει στη φόρα το «Nieuwsuur», η Αστυνομία είχε παγιδεύσει το τηλέφωνο του Προμές και οι καταγεγραμμένες κλήσεις έβγαλαν λαβράκι, με το ρεπορτάζ των Ολλανδών (αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου του θύματος) να αναφέρει πως ο επιθετικός από το Άμστερνταμ προχώρησε στην επίθεση μετά από έναν οικογενειακό καβγά.

«Κανείς δεν πρόκειται να κλέψει από εμάς. Έχει θράσος. Ήξερε για σήμερα. Δεν μπορούσα να με συγκρατήσω. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με», φέρεται να λέει σε μια συνομιλία του, ενώ λίγο αργότερα την ίδια ημέρα λέγεται ότι κάλεσε και τη μητέρα του για να ρωτήσει πού είναι ο ξάδερφός του και να της δηλώσει πως στάθηκε τυχερός όσον αφορά την επίθεση.

«Ξέρεις πόσο πιστός είμαι στη θεία και όποιος πάει να κλέψει από αυτή, θα τον σκοτώσω. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους θα σκότωνα. Πάλι καλά που δεν κουβαλάω όπλο πλέον. Θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ χειρότερα τα πράγματα», φέρεται να λέει σε άλλη κουβέντα που έκανε με τον πατέρα του.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ξαδέρφου του ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Μόσχας, Γιεχούντι Μόσκοβιτς, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ζήτησε να αλλάξουν οι κατηγορίες από απόπειρα δολοφονίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. «Υπάρχει η ομολογία του. Το παραδέχθηκε χωρίς να γνωρίζει. Το είπε στον πατέρα του, στη μητέρα του και στη θεία του», σχολίασε μεταξύ άλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ