Αφωνοι οι περαστικοί: Τεράστια γέφυρα 200 μέτρων μεταφέρεται μέσα από τον ποταμό που διασχίζει το Ρότερνταμ [βίντεο]

Αφωνοι οι περαστικοί: Τεράστια γέφυρα 200 μέτρων μεταφέρεται μέσα από τον ποταμό που διασχίζει το Ρότερνταμ [βίντεο]

Μια αργή κρουαζιέρα στην καρδιά του Ρότερνταμ έκανε μια γέφυρα 200 μέτρων τη Δευτέρα, καθώς έκανε το ταξίδι της προς το νέο της… σπίτι κοντά στο πολυσύχναστο λιμάνι της πόλης.

Η γέφυρα Suurhoff μεταφέρθηκε με μια «σχεδία», που τραβούσαν ρυμουλκά, επιτρέπόντάς της έτσι να επιπλέει στο νερό και να περάσει από μια σειρά άλλων γεφυρών στον Μεύση ποταμό που διασχίζει το Ρότερνταμ, σε μια σχολαστικά προγραμματισμένη, πολύωρη επιχείρηση μεταφοράς.

Οι γέφυρες στον Μεύση ποταμό , κατά το πέρασμα της γέφυρας Suurhoff οι ανοιγόμενες γέφυρες άνοιξαν για να περάσει και να συνεχίσει ανενόχλητη το ταξίδι της.

Η γέφυρα Suurhoff μήκους 200 μέτρων, πλάτους 20 μέτρων και ύψους 40 μέτρων ταξίδεψε αργά αργά από το εργοτάξιο όπου κατασκευάστηκε στην περιοχή όπου θα τοποθετηθεί. Τις επόμενες ημέρες ανάμενεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθετησης και ουσιαστικά αντικατάστασης της προηγούμενης γέφυρας του Suurhoff.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό ανάλογες εντυπώσεις είχε προκαλέσει η μεταφορά ενός σούπερ γιοτ μέσα από τα κανάλια της Ολλανδίας.

Βίντεο: Η μεταφορά της γέφυρας μέσα από τον ποταμό στο Ρότερνταμ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ