Ολλανδία: Σε πορτοκαλί λίστα τα ελληνικά νησιά- Καραντίνα 10 ημερών για όσους επιστρέφουν

Ολλανδία: Σε πορτοκαλί λίστα τα ελληνικά νησιά- Καραντίνα 10 ημερών για όσους επιστρέφουν

Στην πορτοκαλί λίστα, τοποθέτησε η Ολλανδία τα ελληνικά νησιά έπειτα από νέα ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Όπως αναφέρει το Dutch news, αυτό σημαίνει πως όλα, πέραν των απολύτως απαραίτητων, ταξίδια θα πρέπει να αποφεύγονται και οι τουρίστες που επιστρέφουν από διακοπές στην Ελλάδα να τίθενται σε καραντίνα δέκα ημερών.  

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας RIVM μάλιστα συνέστησε στους ειδικούς να παρακολουθούν την κατάσταση στην Ελλάδας εν όψει διακοπών φθινοπώρου, περίοδο που πολλοί Ολλανδοί επιλέγουν να πραγματοποιήσουν  για μια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύντομη απόδραση σε κάποια ηλιόλουστη χώρα.

Στο μεταξύ αξιωματούχοι επεξεργάζονται σχέδιο για την επέκταση του καταλόγου των ατόμων που δεν θα μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους από μια «πορτοκαλί ζώνη», όπως χαρακτήρισε πλέον το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών τα ελληνικά νησιά – όπως οι επιβάτες που θα συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλες χώρες, οι εργαζόμενοι σε πλοία και άλλα άτομα σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraaf.

Η οδηγία τίθεται σε εφαρμογή από σήμερα 8/9/2020.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ