Η Μπιάνκα Σενσόρι το τερμάτισε -Τα έδειξε όλα, βγήκε έξω με σιθρού και καυτό σορτς

Η Μπιάνκα Σενσόρι το τερμάτισε -Τα έδειξε όλα, βγήκε έξω με σιθρού και καυτό σορτς

H σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις. Αυτή τη φορά όμως, μάλλον το παράκανε.

Η 29χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας μετά το μπικίνι που έβαλε για να πάει σινεμά την Κυριακή, χθες εθεάθη να πηγαίνει σε ένα σολάριουμ στο Λος Άντζελες με ένα εντελώς διάφανο μπλουζάκι , επιλέγοντας να μην φορέσει σουτιέν.

Η Μπιάνκα, η οποία είναι γνωστή για τις X-rated εμφανίσεις της, συνδύασε το barely-there τοπ με ένα μικροσκοπικό μπεζ σορτσάκι και τακούνια.

Κινδυνεύει με πρόστιμο και ποινή φυλάκισης η Μπιάνκα Σενσόρι

Η αποκαλυπτική αυτή εμφάνιση ξεπέρασε τα όρια και θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρηθεί άσεμνη έκθεση σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια. Το άρθρο 314(1) του Ποινικού Κώδικα της Καλιφόρνιας καθιστά έγκλημα την εκ προθέσεως έκθεση των γεννητικών οργάνων ή του γυμνού σας σώματος σε δημόσιο χώρο ή οπουδήποτε αλλού, όπου κάποιος θα μπορούσε να προσβληθεί ή να ενοχληθεί. Η κατηγορία για άσεμνη έκθεση συνήθως καταλήγει σε πλημμέλημα για πρώτη φορά.

Η μέγιστη ποινή είναι έξι μήνες φυλάκιση σε φυλακή της κομητείας, πρόστιμο έως 1.000 δολάρια και υποχρεωτική εγγραφή ως σεξουαλικός παραβάτης για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Την κράζουν στα social - Δεν την θέλουν πελάτισσα στα μαγαζιά τους οι εστιάτορες

Την ίδια ώρα και ενώ οι προκλητικές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σενσόρι όλο και πληθαίνουν, έγινε γνωστό πως αρκετοί εστιάτορες έχουν ορκιστεί να απαγορεύσουν στο αμφιλεγόμενο ζευγάρι να εισέρχεται στα εστιατόριά τους.

«Αν είμαι ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε καταστήματος στο οποί σκοπεύουν να εισέλθουν αυτοί οι δύο, θα τους πω ότι, λόγω σεβασμού προς τους πελάτες μου, δεν επιτρέπεται η είσοδός τους» έγραψε ένας εστιάτορας.

«Δεν θα τους δεχόμουν στο εστιατόριό μου. Εντελώς ακατάλληλο και δεν είναι καλό πρότυπο για τα μικρά παιδιά να το βλέπουν αυτό. Τι τρέχει με αυτούς;» συμφώνησε ένας άλλος. «Φαίνεται απολύτως γελοία. Πώς μπορεί οποιοδήποτε αξιοπρεπές εστιατόριο να δεχτεί έναν πελάτη που φοράει κάτι τέτοιο; Ακόμα και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχουν αναρτήσει πινακίδες το καλοκαίρι που συμβουλεύουν ότι πρέπει να φοριούνται μπλούζες για λόγους υγιεινής όταν ψωνίζουν, καθώς έμπαιναν γυμνόστηθοι άνδρες. Αυτό είναι πολύ χειρότερο» είπε κάποιος άλλος.

«Παλιά σου αρνούνταν την είσοδο λόγω ενδυματολογικών κανόνων σε ένα εστιατόριο αν δεν φορούσες γραβάτα, Πώς άλλαξαν οι καιροί, τώρα μπορείς να μπεις και να γευματίσεις σχεδόν γυμνός», έγραψε ένας τρίτος.

Ένας άλλος σχολίασε: «Κανένας ιδιοκτήτης ή διευθυντής εστιατορίου που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έπρεπε να τις αφήνει να μπαίνουν με αυτήν ντυμένη έτσι ΕΚΤΟΣ αν, εκ των προτέρων, πληρώνουν για να κάνουν κράτηση σε ολόκληρο το εστιατόριο, ώστε να είναι ο δικός τους ιδιωτικός χώρος όσο βρίσκονται εκεί».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ