Μοντέλο παραμορφώθηκε μετά από αντιβιοτικό - Το λάθος των γιατρών

Μοντέλο παραμορφώθηκε μετά από αντιβιοτικό - Το λάθος των γιατρών

Μια απίστευτη περιπέτεια με την υγεία της είχε ένα μοντέλο από την Ταϊλάνδη, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από λάθος των ιατρών.

Η 31χρονη Σάσιναν Τσουενλόσανγκ εμφάνισε εξανθήματα και φουσκάλες σε όλο της το πρόσωπο και το σώμα, αφού της χορηγήθηκαν τρεις φορές αντιβιοτικά στα οποία ήταν αλλεργική!

«Ο πόνος ήταν τέτοιος, που πραγματικά ένιωθα ότι θα πέθαινα. Ήταν έντονο. Όλο μου το σώμα έκαιγε και πονούσε. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πώς αισθάνθηκα», είπε η κοπέλα στο Viral Press.

Η Τσουενλόσανγκ, που εργάζεται στον ΙΤ τομέα, υπέφερε από πονόλαιμο και ερυθρότητα στα μάτια, όταν επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο της Μπανγκόκ στις 18 Ιουνίου.

Οι γιατροί διέγνωσαν αμυγδαλίτιδα και της χορήγησαν Ceftriaxone, ένα αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία βακτηριακών λοιμώξεων. Η θεραπεία, όμως, αντί να βοηθήσει, επιδείνωσε την υγεία της.

Η κοπέλα επέστρεψε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες αργότερα με πόνο στο στήθος, εξάνθημα, θολή όραση, πρησμένο στόμα και αδυναμία να περπατήσει σωστά.

Η Τσουενλόσανγκ είπε ότι της χορηγήθηκε άλλη μια δόση του ίδιου φαρμάκου και διαγνώστηκε με ανεμοβλογιά. Όμως τα εξανθήματα χειροτέρεψαν και τυφλώθηκε από το αριστερό της μάτι! Εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου οι γιατροί της χορήγησαν την τρίτη δόση του αντιβιοτικού. Εκεί παρέμεινε στη ΜΕΘ για επτά ημέρες!

Αργότερα μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με σοβαρό σύνδρομο Stevens-Johnson, μια σπάνια αλλά δυνητικά θανατηφόρα αντίδραση σε φάρμακα ή λοιμώξεις.

Το σύνδρομο αυτό ξεκινά με συμπτώματα που μοιάζουν με εκείνα της γρίπης, τα οποία συνοδεύονται από εξάνθηματα, με αποτέλεσμα το ανώτερο στρώμα του δέρματος να πεθαίνει και να αποκολλάται.

Η Τσουενλόσανγκ παραμένει στο νοσοκομείο. Έχει να κόψει τα μακριά μαλλιά της για να επουλωθούν τα εξανθήματα, ενώ έχει ακόμα πληγές γύρω από τα μάτια, το στόμα, το μέτωπο και τα μάγουλά της. Ο λαιμός της είναι καλυμμένος με γάζα, ώστε να μη διαρρεύσει το αίμα και το πύον που κυλούσε στο πρόσωπό της.

Αναζητά έναν οφθαλμίατρο για να αποκαταστήσει την όρασή της, ώστε να επιστρέψει ξανά στη δουλειά της.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ