Ο πατέρας του Nemo με αφορμή το νούμερο του Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μας να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους, που δεν μπορούν να εκπαιδευτούν»

Ο πατέρας του Nemo με αφορμή το νούμερο του Σεφερλή: «Δεν είναι ρόλος μας να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους, που δεν μπορούν να εκπαιδευτούν»

Ο Θάνος Βάγιος, δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 από το «Πρωινό» επικοινώνησε με τον πατέρα του Nemo, νικητή της Eurovision 2024.

Με αφορμή το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή διακωμωδώντας τον non – binary νικητή, έχει ξεσπάσει σάλος. Ο κόσμος λοιπόν, διχάζεται σχετικά με το αν ο κωμικός ξεπέρασε – αυτή τη φορά – τα όρια της σάτιρας.

Ο πατέρας του Nemo, Markus Mettler μίλησε για την οικογένεια και τον γιο του, καθώς επίσης έκανε ένα σχόλιο προς όσους διακωμωδούν τα non-binary άτομα.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Nemo

Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ ταλαντούχος και πολύ δημοφιλής, κωμικός, που σατιρίζει το Nemo και τα non-binary άτομα…

Ως γονείς, δεν σχολιάζουμε τα θέματα που αφορούν στο Nemo δημοσίως γιατί θέλουμε (στην οικογένεια) να υπάρχει ένας χώρος, όπου ο καθένας θα μπορεί να είναι ο εαυτός του. Γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για το Nemo να έχει ένα χώρο που μπορεί να είναι ο εαυτός του και να έχει μια οικογένεια που τον αγαπά.

Υποθέτω ότι αυτό είναι κάτι που έχετε ήδη συζητήσει με το Nemo, σωστά;

Ακριβώς! Ακριβώς, το συζήτησα με τη σύζυγό μου και το συζητήσαμε μαζί με το Nemo και πιστεύουμε ότι το καλύτερο είναι να μείνουν τα πράγματα ως έχουν.

Γνωρίζετε αν υπάρχουν και άλλα μηνύματα προς το Nemo από ανθρώπους που διακωμωδούν τα non-binary άτομα;

Φυσικά, αυτό συμβαίνει! Συχνά συμβαίνει από ανθρώπους που εκνευρίζονται ή δεν καταλαβαίνουν και έχουν έναν καθαρά δυαδικό τρόπο αντίληψης της ζωής. Αυτή είναι η ζωή! Είναι μία περίοδος μετάβασης και είμαι σίγουρος, ότι θα συναντήσετε ανθρώπους που χαίρονται να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια. Δεν νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε κανέναν.

Είναι μία πορεία και όλα θα βρουν το δρόμο τους. Πολλά πράγματα τα οποία σήμερα είναι απολύτως αποδεκτά πριν από 20 ή 50 ή 100 χρόνια δεν ήταν! Ωστόσο, δεν είναι ο ρόλος μας ή ο ρόλος του Nemo να εκπαιδεύσουμε ανθρώπους που δεν μπορούν να εκπαιδευτούν!

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ