Δημήτρης Κόκοτας: «Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα», λέει η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: «Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα», λέει η σύζυγός του

Το πρωί της Τετάρτης (18/09) η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno» περιγράφοντας τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του τραγουδιστή.

Σημειώνεται, πως ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει τους τελευταίους σχεδόν έξι μήνες στη ΜΑΦ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σημειώνοντας μικρή αλλά σημαντική βελτίωση, όπως αναφέρει η σύζυγός του.

Οι δηλώσεις της συζύγου του

«Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα. Γνώριζα εξαρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας υγιής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Το παιδί μας και εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία», είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ