Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα - Αν επανεκλεγεί, θα κάτσει μόνος του

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα - Αν επανεκλεγεί, θα κάτσει μόνος του

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στην Κουμουνδούρου και τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε το στέλεχος του κόμματος, Χρήστος Σπίρτζης, το πρωί της Τετάρτης.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει προσπάθεια αποκλεισμού της υποψηφιότητας Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως δεν είναι αποκλεισμός κανενός, αν το κόμμα ζητά από τον κάθε υποψήφιο λευκό ποινικό μητρώο και δήλωση πόθεν έσχες. «Η Πολιτική Γραμματεία συνεδρίασε, συζήτησε για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή όλοι πρέπει να σέβονται το καταστατικό, να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και καθαρό πόθεν έσχες. Να θυμίσω ότι με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη προεκλογικά για 2 εβδομάδες τη συζήτηση μονοπώλησε η μη δήλωση πόθεν έσχες του» είπε.

Χρήστος Σπίρτζης: «Αυτό που ζούμε τους τελευταίους 11 μήνες είναι κωμωδία»

Ερωτηθείς για τα ποσοστά δημοφιλίας του Στέφανου Κασσελάκη, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ αυτά του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός δήλωσε πως δεν τον ανησυχούν αυτά τα ποσοστά, αλλά τα «ποσοστά συρρίκνωσης και εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα, τόνισε ότι η στάση Κασσελάκη έχει απομακρύνει και άλλους ψηφοφόρους του κόμματος, ακόμη περισσότερους από τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς «απέδειξε ότι τον νοιάζει μόνο η καρέκλα του».

«Αυτό που ζούμε τους τελευταίους 11 μήνες είναι ταινία, κωμωδία για την ακρίβεια, και μάλιστα κακή. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος να έχει Κεντρική Επιτροπή εκλεγμένη από τη βάση και να μην αποδέχεται τη μομφή εναντίον του κι ότι το ίδιο το κόμμα τον έχει απορρίψει. Καταλαβαίνετε πως σε περίπτωση που επανεκλεγεί πρόεδρος, θα κάτσει μόνος του. Δυο ξένοι χώροι σε αντίληψη δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Όμως η γνώμη μου είναι ότι δεν θα συμβεί αυτό, γιατί δεν θα επανεκλεγεί» κατέληξε.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ