Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έβαλε 10 κιλά το καλοκαίρι και το απολαμβάνει -Το βίντεό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έβαλε 10 κιλά το καλοκαίρι και το απολαμβάνει -Το βίντεό της

Στα κιλά που πήρε στη διάρκεια του καλοκαιριού και στο πώς την επηρέασε αυτό ψυχολογικά, αναφέρθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε story της στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, τον τελευταίο καιρό λαμβάνει συχνά μηνύματα από followers της που τη ρωτούν αν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο στήθος της και αν είναι έγκυος. «Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου, ούτε είμαι έγκυος. Έχω πάρει 10 κιλά», απαντά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η ίδια σημειώνει, ακόμη, πως η αλλαγή στην εμφάνισή της την ενόχλησε αρχικά, και χρειάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου. «Ξαφνικά εκεί που αισθανόμουν τόσο άσχημα με το σώμα μου, άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ και να μου αρέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πώς ήμουνα πριν. Αλήθεια, η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές», περιγράφει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε άλλο της story, το γνωστό μοντέλο περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που μοιράζεται τα κιλά της, και αισθάνεται ελεύθερη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά και αντικρίζοντας αυτό το νούμερο έπαθα εγκεφαλικό

«Πάμε να σας μιλήσω για κάτι που δεν σας κρύβω ότι με πείραξε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά μετά από δύο ψυχοθεραπείες άρχισα να το απολαμβάνω. Πολύ συχνή ερώτηση που δέχομαι είναι το πού έχω φτιάξει το στήθος μου και αν είμαι έγκυος. Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου, ούτε είμαι έγκυος. Έχω πάρει 10 κιλά», αναφέρει αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Πριν το καλοκαίρι ήμουν 56 κιλά. Μέσα στο καλοκαίρι και μετά το ατύχημα που είχα και έμεινα 1-1,5 μήνα στο κρεβάτι, πήρα 10 κιλά. Είμαι 66 κιλά αυτή τη στιγμή. Είναι τεράστια ευλογία ότι αυτά τα κιλά έχουν πάει παντού και έχουν μοιραστεί ομοιόμορφα στο σώμα μου. Ένα από τα τυχερά μου είναι ότι το στήθος μου έχει αλλάξει τρία νούμερα, ενώ και οι γλουτοί μου έχουν γίνει πιο βραζιλιάνικοι, θα τους έλεγα», εξήγησε η ίδια.

«Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά και αντικρίζοντας αυτό το νούμερο έπαθα εγκεφαλικό. Ξαφνικά εκεί που αισθανόμουν τόσο άσχημα με το σώμα μου, άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ και να μου αρέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πώς ήμουνα πριν. Αλήθεια, η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές. Επειδή είμαι τελειομανής και γενικά θέτω πολύ υψηλά standards, δεν το δεχόμουν με τίποτα αυτό στην αρχή», συνέχισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουνα να το πω αυτό το πράγμα εδώ και πολύ καιρό. Για εμένα ήταν κάτι τεράστιο να μοιραστώ τα κιλά μου πάνω στη ζυγαριά διότι αρκετά χρόνια λόγω του μόντελινγκ, με το που έπαιρνα λίγο βάρος μού έλεγαν "είσαι χοντρή, δεν κάνεις" και με έδιωχναν από τις δουλειές. Πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερη και είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», πρόσθεσε σε άλλο story της με δάκρυα στα μάτια.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ