Καιρός: Σύντομη η διέλευση της διαταραχής από την Αττική - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Καιρός: Σύντομη η διέλευση της διαταραχής από την Αττική - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες και έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν ορισμένες περιοχές της χώρας.

Έτσι, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ότι η συγκεκριμένη καιρική «διαταραχή» θα περάσει και από την Αττική για λίγο, επηρεάζοντας κυρίως το δυτικό και το νότιο τμήμα του νομού.

Όσον αφορά στις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο, είναι η Θεσσαλία, η Πιερία, οι Σποράδες, η Βόρεια Εύβοια και η Φθιώτιδα, με βελτίωση να αναμένεται το απόγευμα.

Καιρός: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τα έντονα φαινόμενα

«Σύντομη θα είναι η διέλευση της διαταραχής και από την Αττική, επηρεάζοντας κυρίως τα Δυτικά και Νότια του Νομού, όπως διακρίνεται από το nowcasting της meteoblue για το επόμενο δίωρο. Mε βάση το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα μέχρι το απόγευμα με βελτίωση αργότερα» σημείωσε.

Προειδοποίηση Τσατραφύλλια για έντονες βροχοπτώσεις μέχρι το απόγευμα σε έξι περιοχές

Από την πλευρά του, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε πως το απόγευμα θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Σποράδες και Βόρεια Εύβοια.

«Λίγη προσοχή σήμερα μέχρι τις 20:00, για αρκετές βροχές σε σύντομο χρόνο σε Λάρισα, Μαγνησία, Πιερία, Χαλκιδική (πρώτο πόδι), Σποράδες, Β. Εύβοια. Καλημέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, στην Πιερία, στις Σποράδες, στη βόρεια Εύβοια και στη Φθιώτιδα.

Όπως αναφέρει στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού η ΕΜΥ, τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ