«Είμαι εκείνη η μ@..κω η Μελόνι»: Η viral απάντηση της πρωθυπουργού σε περιφερειάρχη, που την είχε «στολίσει»

«Είμαι εκείνη η μ@..κω η Μελόνι»: Η viral απάντηση της πρωθυπουργού σε περιφερειάρχη, που την είχε «στολίσει»

Μνήμη ελέφαντα φαίνεται πώς διαθέτει η Τζόρτζια Μελόνι, όπως φαίνεται και από βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στις 16 του περασμένου Φεβρουαρίου η Ιταλίδα πρωθυπουργός είχε ασκήσει κριτική στον προερχόμενο από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) περιφερειάρχη της Καμπανίας, επειδή είχε ηγηθεί διαδήλωσης εκατοντάδων δημάρχων νότιων αστικών κέντρων της χώρας έξω από το κοινοβούλιο κατά σχεδίων της κυβέρνησης, που θα διευρύνουν το χάσμα μεταξύ Βορρά – Νότου στη χώρα, σύμφωνα με επικριτές.

Η Μελόνι είπε ότι αντί να ηγείται διαδηλώσεων, ο Βιντσέντζο Ντε Λούκα θα έπρεπε να δουλεύει περισσότερο κι εκείνος σήκωσε το γάντι σχολιάζοντας σε δημοσιογράφους: «ας δουλέψει αυτή η μ@..κω».

Η Μελόνι δεν ξέχασε, όπως φαίνεται, το συμβάν και την Τρίτη, στο περιθώριο των εγκαινίων αθλητικού κέντρου στην πόλη Καϊβάνο, συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και αφήνοντας άφωνους τους παρισταμένους του συστήθηκε: «Περιφερειάρχη Ντε Λούκα, είμαι αυτή η μ@..κω η Μελόνι. Πώς είστε;»

«Καλώς ήρθατε», της απάντησε εκείνος. «Είμαι καλά», ψέλλισε.

Το σχετικό βίντεο ανέβασε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το κόμμα της Μελόνι, οι Αδελφοί της Ιταλίας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ