Ο… αριστερός πειρασμός της Μελόνι - Ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της ψηφίζει... Αριστερά

Ο… αριστερός πειρασμός της Μελόνι - Ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της ψηφίζει... Αριστερά

Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο, από χθες κερδίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όχι ως δημοσιογράφος και σκηνοθέτης τηλεοπτικών εκπομπών, αλλά ως σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι και πατέρας του παιδιού της.

Οι δυό τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, παρά το ότι η ίδια, στηρίζει και στηρίζεται σε ένα κοινό ιδιαίτερα συντηρητικό, το οποίο όμως την οδήγησε στην εξουσία.

 Ο Αντρέα, γεννημένος στο Μιλάνο το 1981, είναι ο άντρας της νέας πρωθυπουργού της Ιταλίας και ο (πρώτος) «πρώτος κύριος» της χώρας.

 Δημοσιογράφος και σκηνοθέτης τηλεοπτικών προγραμμάτων, έχει εργαστεί στις δημοφιλείς εκπομπές Quinta Colonna, Matrix, Mattino 5 και Stasera Italia. Είναι τέσσερα χρόνια νεότερος από την Τζόρτζια Μελόνι και από χθες είναι ο πρώτος «πρώτος κύριος» της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Η Τζόρτζια Μελόνι δήλωσε γι' αυτόν στο περιοδικό Sette: «Είναι ένας φανταστικός πατέρας, που είναι πολύ ''παρών''. Περνάει μία εβδομάδα το μήνα στο Μιλάνο, αλλά όταν βρίσκεται εδώ εργάζεται σχεδόν πάντα το βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας περνάει πολύ χρόνο με την Τζινέβρα. Εναλλασσόμαστε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον».

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Η πρώτη του συνάντηση με την ηγέτιδα των Αδελφών της Ιταλίας χρονολογείται στο 2014,στα παρασκήνια της εκπομπής «Quinta Colonna». Η Μελόνι φτάνει στο πλατό βιαστική και πεινασμένη, ύστερα από μία δύσκολη προεκλογική ημέρα. Εκμεταλλευόμενη ένα διαφημιστικό διάλειμμα, βγάζει από την τσάντα της μια μπανάνα για να τη φάει στο πόδι. Το σνακ, ωστόσο, δεν έχει ακόμη τελειώσει πριν επιστρέψει στον αέρα. Η Μελόνι δίνει ό,τι έχει μείνει στον Τζιαμπρούνο, θεωρώντας πως είναι κάποιος βοηθός. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, τα μάτια μας συναντήθηκαν με έναν περίεργο τρόπο, ήταν μια στιγμή. Ένας κεραυνός» δηλώνει ο δημοσιογράφος, που έκτοτε τη φλερτάρει.

 Ερωτώμενη σχετικά με το αν τον εμπλέκει με την πολιτική της καριέρα, λέει: «Τον εμπλέκω, ναι, αλλά όχι πάρα πολύ. Όταν είμαστε μαζί, προσπαθώ να αφήνω την πολιτική έξω από αυτό, να αποσυνδέομαι. Δεν είναι εύκολο: παρακολουθεί όλα τα talk shows κι όλο του λέω "Πάλι πολιτική; Σε παρακαλώ, άλλαξε, δεν αντέχω άλλο"»!

«Ο άντρας μου είναι αριστερός»

Ο Τζιαμπρούνο είναι πολύ συγκρατημένος. Αλλά πέρυσι, τον Φεβρουάριο, υπερασπίστηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την ηγέτιδα των Fratelli d'Italia, όταν την είχε προσβάλει ο ιστορικός Τζιοβάνι Γκοτσίνι, του Πανεπιστημίου της Σιένα. «Είμαι ο σύντροφος της Giorgia Meloni, η οποία είναι επίσης η μητέρα της κόρης μου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει κάνει η Τζόρτζια στη ζωή της (…). Θα εξηγήσω στην κόρη μου πόσο γενναία και άξια είναι η μητέρα της για όσα έχει κάνει στη ζωή της. Ελπίζω, καθηγητά, αν υποθέσουμε ότι έχετε παιδιά, τα παιδιά σας να μπορούν να πουν το ίδιο για τα μισογυνικά, ανάξια και ντροπιαστικά σχόλια που κάνετε».

 Σε αρκετές περιπτώσεις, ο Τζιαμπρούνο έχει δηλώσει ότι ψηφίζει υπέρ της αριστεράς. Σε σύγκριση με τη σύντροφό του έχει προοδευτικές ιδέες. Είναι υπέρμαχος της νομιμοποίησης της κάνναβης και των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Ωστόσο, η Τζόρτζια Μελόνι διαβεβαίωσε: «Αυτή τη φορά ο Αντρέα θα με ψηφίσει».

 Το ζεύγος δεν έχει ακόμη «βάλει βέρες», όμως όσοι τους γνωρίζουν λένε πως αυτό είναι πιθανό να συμβεί φέτος, ύστερα από την εκλογή της Μελόνι στην προεδρία της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS